Ilusat jõulu!
Mis selles nii halba on, et kohe on vaja teistele kurta? Kui sa liikluseeskirja järgid, siis on föönimehed sulle täiesti ohutud. Ja siis on täiesti savi, kus nad on, või mis nad teevad.diislijoodik kirjutas:jutt oli võmmidest laiadel tänavatel öösiti föönitamas
Ei tea miks just pikematel pühadel sellised teemad üldse jutuks tulevad ning kiputakse rutakaid üldistusi tegema.diislijoodik kirjutas:Kuki te tähenärimsiest kirjutate, siis vaadake ikka hoolega, kes seda esimesena tegi. Miskipärast kipub vingumine minema selle kraesse, kes täheneärimsie kohatuse kohta märkuse tegi. Miks küll? Aga olgu, näha on, et siin foorumis elutervet mõistust napib.
Jumalapärast, kes Sind sunnib seda lehte lugema. Hoia arvutist kaugemale, äkki seal solvatakse sinu ego. Mina olen siit saanud hulga kasulikke teadmisi ja olen püüdnud samuti teisi jõudumööda aidata. Ma ei saa aru miks on vaja iriseda üleüldse adminnide kallal. Nad teevad seda tööd entusiasmist. Ja kui neid poleks siis oleks asi hulga hullem.diislijoodik kirjutas:Muutke siis oma list kinniseks ja pole probleemi...või võiksite 1 suure kleepsu panna, et huvilised, see siin on ikkagi bõmmadivee klubi leht ja teie ärge oma triviaalse lobaga siia ronige. On kohe selgem.
No offence.
Minul isiklikult ei ole küll vajadust elada ennast välja küberkeskkonnas võõraste inimeste seas. Ja miks peaksid teised foorumikasutajad tahtma lugeda roppustest nõretavat teksti,millel puudub igasugune informatiivne sisu.Kunagi üritasin siia üles riputada teemat just neile, kes soovivad eneseväljenduses kasutada solvanguid ja muud sellist kraami, aga teema läks üsna kiirelt lukku. Nüüd siis valgub see sapp mööda temasi laiali ja saastab joonepidamist.