igaljuhul ette tänades,
Traktorimehed

Hea mõte Vilts...Viljar_V kirjutas:Kõik pakuvad asju, aga mina vana diislihai sooviks sellist alateemat DIISLI TEHNILINE või DieselPowerkuhu võiks kirja panna kõik asjad mis diisel masinatega seotud, kuna bensukatest ikkagi nii palju juttu, et diisel masinate kohta on raske asju leida, aga samas diisel masinaid tuleb muudkui juurde ja miks ei võiks olla traktorimeestel väheke kergem leida oma masina muredele lahedust või abi küsida.
igaljuhul ette tänades,
Traktorimehed
Õigus Vilts.Nii võiks see olla..Viljar_V kirjutas:Kõik pakuvad asju, aga mina vana diislihai sooviks sellist alateemat DIISLI TEHNILINE või DieselPowerkuhu võiks kirja panna kõik asjad mis diisel masinatega seotud, kuna bensukatest ikkagi nii palju juttu, et diisel masinate kohta on raske asju leida, aga samas diisel masinaid tuleb muudkui juurde ja miks ei võiks olla traktorimeestel väheke kergem leida oma masina muredele lahedust või abi küsida.
igaljuhul ette tänades,
Traktorimehed
seda ma ju nagu üritangi üelda. et raske on traktori meestel otsida omale sobivat teemat, oleks ju tore kui diisli mured, soovitused, ja kõik selle juurde kuuluv oleks ühes kohas.Aare kirjutas:Lugege nüüd tehnilise alt üle need teemad, mis diislit puudutavad. Teate, mis te saate??? Ma lugesin, viimase 90 topicu hulgas EI OLE ÜHTEGI diisli teemat. Milles probleem?
Diisel autode muresi on muidugi põhjaliikult arutatud, aga pensukate juttu tuleb nii palju peale.Kristjan_K kirjutas:Einuh, sa võid küll välja mõelda.. seda ei saa keelata.. aga palju sa neid sinna ikka välja mõtled? 5? 10? 15?
selles suhtes, et tehnilise all peaks olema diisel ka suht põhjalikult läbi võetud ma usun..
mina näeksin diislite sektsiooni kasulikuna ainult siis, kui tõesti seal oleks parasjagu materjali..
ehk siis tõesti kui tehnilise alt kõik diisli kammaijaa välja kraapida & diisli alla ümber tõsta..
otsida oleks tõesti lihtam..
Vilts sa oled õigel teel ära alla anna..Viljar_V kirjutas:Mina jään ikkagi oma seisukohale, et bensu ja diisel masinate tehnilised mured võiks olla eraldi![]()
Ma ei nõagi, et oleks veel eraldi 524 d, 524 td, 324 d, 324 td, 525 td, 525tds, 325 td, 530 td jne.
Piisab lihtsalt, et oleks eraldi diili nurk, kus oleks traktorimeestel mõnus ringi kolistada![]()
Näiteks nagu siin, mõnus diislinurgake: http://forum.garaaz.ee/
mina isiklikult pooldaksViljar_V kirjutas:Kõik pakuvad asju, aga mina vana diislihai sooviks sellist alateemat DIISLI TEHNILINE või DieselPowerkuhu võiks kirja panna kõik asjad mis diisel masinatega seotud, kuna bensukatest ikkagi nii palju juttu, et diisel masinate kohta on raske asju leida, aga samas diisel masinaid tuleb muudkui juurde ja miks ei võiks olla traktorimeestel väheke kergem leida oma masina muredele lahedust või abi küsida.
igaljuhul ette tänades,
Traktorimehed