näiteks nagu see soomelane: Kari Kaikaidjaposte (kasutajanimi foorumis: _/_/_//|/|)profiil: http://www.bmw-club.ee/forum/profile.ph ... ile&u=2032
proovige selle mehe poole keegi pöörduda või nime meeles hoida....

Mina keelaks ära teiste autode kommenteerimise väljaspool tema enese auto teemat.Aare kirjutas:Mina keelaks hoopis sellised scoobiga vaegmotoriseeritud auto pildiga avatarid ära. Ei mõju tõsiseltvõetavalt lihtsalt....
Ei ole paha mõteRaiki kirjutas:aga miks pole peale pandud see et moded või adminnid lubavad yldse aktiveerida konto ?
nii palju lihtsam ... kui on mure nimega või mis iganes siis enne ei aktiveeri kui asjad on korras
See ankeet ei muuda inimesi kuidagi kirjaoskajamaks. Küll aga olen muu osaga nõus - viimasel ajal on tõesti tekkinud karjakaupa suvalisse kohta suvalise jura postitajaid.vaikeboa kirjutas:Kaevasin küll vana teema välja aga järjest rohkem oleks vaja sellist kontrolli mehanismi a'la ankeet modedele ja peale kontrolli (24h) saabuvad alles paroolid ning võid sisse logida.
Foorumit ei peeta enam millekski ja teemasid tehakse lihtsalt suvalise koha peale suvaliste küsimustega ja nii paljude kirjavigadega kui üldse võimalik.Valesse rubriiki postitamisele võiks järgneda pisuke "kohustuslik paus" nt. 24h postitamise blokeering koos postituse kustutamisega siis leiaks ehk ka aega reeglitega tutvumiseks.