Tõutäkk
Prostamol
....
.....
Kisub natuke naljakaks...

Pole küll minu asi, aga suht tülgastav on see Mati_X, Mati_Y ja Mati_Z teema. Eriti nüüd kus selliste nimedega tegelasi on piisavalt palju. Kui enne oli inimesel meeldejääv nimi, siis tihtilugu peale teie klubiga liitumist on jälle mingi tegelane juures, kelle tunneb heal juhul vaid avatari järgi ära.Toomas_K kirjutas:Võtaks lühidalt kokku nõnda: foorumiga liitujad võiks kasutada eesnime ja perekonnanime esimest tähte ning klubiliikmetel tuleks kasutada.
Aare kirjutas:Prostamol
KUi sa oled aasta aega foorumiliige ja siis otsustad klubisse astuda, ei tunne sind sinu õige nime järgi keegi ära. Selles suhtes on kergem hakata kohe kasutama nime, mis edaspidi kergemale suhtelmisele kaasa aitab.sokkmiis kirjutas: Ja kui teie klubi juhatus soovib olla nii jäik ja konkreetne nendel teemadel siis tundub, et peab liikuma teiste automarkide juurde.
Üldiselt on elus nii, et latti madalale lastes ei suurene ei liikmete arv ega selle kvaliteet.sokkmiis kirjutas:Vaadake tore on siin koguaeg reegleid peale suruda jne..... Aga kui ma mingi moment tõepoolest mõtlesin juba tõsiselt klubiga liitumise peale, siis nüüd hakkab isu vaikselt ära minema. Ma loodan, et olen ainus, kes nii arvab, aga tundub, et selles klubis on niipalju reegleid, et neid ei jõua keegi järgida.
Ja veel, suurte inimmasside (ka 50 või 100 inimese) normaalseks "juhtimiseks" , "suunamiseks" või nimeta kuidas tahes seda, on VAJA reegleid. Ilma nendeta läheb asi KOHE käest ära ning hiljem hakata korralagedust koristama on hoopis raskem kui korralagedust ennetada.sokkmiis kirjutas:Vaadake tore on siin koguaeg reegleid peale suruda jne..... aga tundub, et selles klubis on niipalju reegleid, et neid ei jõua keegi järgida. Kui te soovite, et klubi read hakkaksid tihenema noorte ja tahtmist täis normaalsete BMW omanikega (kes on nõus kah klubistaatuse eest klotsi välja käima), siis soovitan soojalt oma kontrollfriigilikke seadusi leevendama hakata.
Sul vist tõesti väga igavAare kirjutas:Kasutajanimede osas kisub anarhiaks - pole küll minu asi, aga see pole rate või muu tore koht
Tõutäkk
Prostamol
....
.....
Kisub natuke naljakaks...
Enda nime kohta võin nii palju öelda, et see on minu hüüdnimi, mis on mul olnud juba aastast 1989. Õige nimega ei kutsu mind mitte keegi. Paljud minu tuttavad ei tea isegi mu õiget nime ja mõned kes ennem teadsid on selle ära unustanudAARE530 kirjutas:See praegune kommentaar ei ole üldse halvustav mis ma panen praegu, pigem selline itsitama ajav... Nimelt sattusin ühele huvitavale seigale, kus kahel erineval teemal olid viimased postitajad Kops ja Maks![]()
No offence