Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Mul pole praegu olnud võimalust autot kanalile sõita, aga karpidega värvitöid tehes, torkas silma, et käigukast on altpoolt natuke õline. Mitte eriti, aga siiski. Kas ainult tihendid või miskit muud? Kui leke liialt suureks läheb, siis võivad tagajärjed selgelt kurvaks osutuda.
Sul Tanel, tõsise e30-ne fännina, oleks aeg oma käeulatusse soetada selline raamat. Ise ostsin Kadaka autoturult natuke üle saja krooni ja nagu näha suht kapsaks minu käes teine juba muutunud.
Sealt saad ka oma käigukastile samm-sammult läheneda ja ise vahetada.
Ja muidu põnev sirvimiseks... + vene keele oskuse paranemine
Oleneb kui väga sind see õlileke häirib, mina isiklikult laseks töökojas lähemalt vaadata ja seal ka lasta ära vahetada.
Ma ilmselt mõtlen ka töökoja peale...vene keelega ma siiski sina peal ei ole. Aga tellisin juba kuu eest ära BMW Restauration Manuali. Peaks nüüd lähiajal koju tulema.
Siis lähenema asjale teisest küljest hoopis
Õline käigukastiots on tavaline asi. Lekivad võllitihend ja hoovatihend. Vahetuseks ei pea käigukasti maha võtma. Kui su autol käigukast ainult "higine" on, siis pole hullu midagi. Kontrolli aeg-ajalt õlitaset. Kui juba tilkuma hakkab (ööga õlitilgad auto all), siis võiks ära vahetada. Juhised leiad siit.
Aitäh Sven! Ta ainult higistab natuke ja tase ei ole langenud, kontrollisin eile. Ma arvan, et seni kuni kadusid pole, jätab ta rahule. Hetkel olulisemaidki muresid. Ehk talvel, kui tuhkagi teha pole, võtab käsile
Aitäh vastajaile!