kas e36 läheb alla et 20 velg
- Pavel_V
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW E46 330 ///M-Pakett
- Kontakt:
Re: kas e36 läheb alla et 20 velg
Tehasepoolt E36 veljed on ettenähtud ET 35.....47
Vaja on tsentreerimisrõngaid, siis lähevad küll E36 aga ilma nendega saab kah kui kindlasti arvan et hakkab vastu koopad minema!
Vaja on tsentreerimisrõngaid, siis lähevad küll E36 aga ilma nendega saab kah kui kindlasti arvan et hakkab vastu koopad minema!
Now:BMW E46 330 Facelift ///M-Pakett.
BMW The Ultimate Driving Machine
BMW The Ultimate Driving Machine
Endal r15 195/65 all ja et 15.mööda koobast küll ei käi.
Oleneb velje laiusest. Ma olen kunagi proovinud 15 tolliseid ET11. Mahtusid ka alla, kuigi suht koopaligi.
Pavel, juba mitmes teemas jäänud silma sinu mõtted.
Tsentreerimisrõngaste abil ei saa ET muuta
.
Kui mõtled nende all flantse, siis neid ei ole ka mõtet kasutada. Kui ratas koopasse käib, miks siis teda veel rohkem väljapoole tuua.
Pavel, juba mitmes teemas jäänud silma sinu mõtted.
Tsentreerimisrõngaste abil ei saa ET muuta

Kui mõtled nende all flantse, siis neid ei ole ka mõtet kasutada. Kui ratas koopasse käib, miks siis teda veel rohkem väljapoole tuua.
528iA E28 1984
Uued autod on saadanast ...
Uued autod on saadanast ...
pigem sobib ikka ettenähtud et ja laiused ,rehvi paned vastavalt ettenäidetut,aga oma soov kui ebamugavalt sõita tahad
Kui on originaal vedrustus siis peaks saama et 20 velgi kasutada küll,mul sõbra E 36 -el olid 16" talverehvid E 39 plekkvelgedega ja tehase vedrustus ja ei käinud kül kuskile vastu ja juhitavusel polnud ka midagi viga!
saada siis pildid nendest et 20,mis toll muidu(kõigile mitte muidu mulle)
Ilma madalduseta võid panna alla ka velje, millel ET on 0. Edasine sõltub juba rehvi profiilist ja auto vedrudest.
Enne: 7xE36, 2xE46, E39, E61, E32. Nüüd: F34 320dxDrive GT, E36 M3 cabrio