e36 tagumised pidurid
e36 tagumised pidurid
Tere. Muret teevad tagumised pidurid neid põhimõtselt ei ole, samas olen reguleerind klotsid ära (trumlile ligemale) kui tõmbad käsipidurid siis juba hakkab võtma esimese naksu pealt. Õhku süsteemis ka ei ole.Millegi pärast ma kaldun et kas ei või olla piduri pump otsas.samas pedaal vajub natuke liiga palju pumpad üles siis vajub vähem.Kas on kellelgi kogemusi sellise asjaga? Autoks on e36 318i 96a
- darkie
- Huviline
- Peamine sõiduk: 750iL
Re: e36 tagumised pidurid
õhutada pole proovinud? äkki õhk vahel. 

Panin tähele et kui näiteks vajutada mitu korda siis hakkavad tagumised ka pidurdamadarkie kirjutas:õhutada pole proovinud? äkki õhk vahel.

silinder ikka liigub korralikult ? Ei leki kuskilt? Koltsid on mis seisus?
Klotsid on pool aastat vanad,õli kadumist nagu ka ei ole.Seigo kirjutas:silinder ikka liigub korralikult ? Ei leki kuskilt? Koltsid on mis seisus?
Viga on likvideeritud, õhk oli ikkagi piduri süsteemis õhutasin ära ja toimib väga häesti 

Õhutasid kuidas? Käiva mootoriga? Seisva mootoriga?318I kirjutas:Viga on likvideeritud, õhk oli ikkagi piduri süsteemis õhutasin ära ja toimib väga häesti
iseenesest vahet ei tohiks olla. peaasi, et kõige pikemast torust pihta hakkad
Seda kindlasti jah ehk siis parem tagumine, vask tagumine, kundepoolne esimene, juhipoolne esimene.argonaut kirjutas:iseenesest vahet ei tohiks olla. peaasi, et kõige pikemast torust pihta hakkad
Täpselt nii tegingiposs10 kirjutas:Seda kindlasti jah ehk siis parem tagumine, vask tagumine, kundepoolne esimene, juhipoolne esimene.argonaut kirjutas:iseenesest vahet ei tohiks olla. peaasi, et kõige pikemast torust pihta hakkad

Mismoodi see õhutamise protseduur välja näeb, mul endal ka õhk vahel. Ja kust pidurivedelikku juurde tuleks valada, kui see juhtub otsas olema? Mingi vooliku võtad lahti ratta juures ja pumpad kuni hakkab vedelikku tulema? siis lased vooliku kinni panna, kui keegi samal ajal hoiab pedaali põhjas?
selleks on iga piduri silindri juures õhutus nippel jäta voolikud rahule!Hans_21 kirjutas:Mismoodi see õhutamise protseduur välja näeb, mul endal ka õhk vahel. Ja kust pidurivedelikku juurde tuleks valada, kui see juhtub otsas olema? Mingi vooliku võtad lahti ratta juures ja pumpad kuni hakkab vedelikku tulema? siis lased vooliku kinni panna, kui keegi samal ajal hoiab pedaali põhjas?
teoorias peaks saama ka üksi õhutada, kui topid niplile vooliku tihedalt otsa, voolik otsapidi pidurivedeliku pudelisse, vedeliku sisse ning siis salongi pumpama, kuni arvad, et on küll. peaasi, et vedelik eest anumast otsa ei saaks. nii käid kõik rattad üle ja peaks hõbe olema,