Rihmapinguti E36
Rihmapinguti E36
Tere.
Mure järgmine, et rihmapinguti on arvatavasti katki, ei hoia rihma enam pingul ning madalatel pööretel
laseb rihma lõdvaks(samuti ka seistes), tekitab sellist liigset heli, pigem sellist kusagile vastukäivat.
Kas keegi oskab öelda, et kas on võimalik kahest kokku üks pinguti, et üks on autol peal hetkel ning teine on justkui lahti võetud.
Mure järgmine, et rihmapinguti on arvatavasti katki, ei hoia rihma enam pingul ning madalatel pööretel
laseb rihma lõdvaks(samuti ka seistes), tekitab sellist liigset heli, pigem sellist kusagile vastukäivat.
Kas keegi oskab öelda, et kas on võimalik kahest kokku üks pinguti, et üks on autol peal hetkel ning teine on justkui lahti võetud.
Re: Rihmapinguti E36
Mis täpsemalt katki on?
Endal oli pingutusamort läbi, ajas õli välja ning samuti oli rihm lõtv ja roolist käis kerge tirin läbi.
http://www.ladu24.ee/et/ladu2/3818/7025 ... 0,0/244706
See sai siis vahetatud ning nüüd on timmis.
Endal oli pingutusamort läbi, ajas õli välja ning samuti oli rihm lõtv ja roolist käis kerge tirin läbi.
http://www.ladu24.ee/et/ladu2/3818/7025 ... 0,0/244706
See sai siis vahetatud ning nüüd on timmis.
318tds->V70
Just seda sama olekski vaja. Et üks on lahtine, ei tea kas seal peal peaks olema mingit sorti
kaan, igatahes on see 3meks jupiks. Enda oma on veel peal, kui saab 2hest kokku ühe teha, siis teeks ära, kuid ehk on parem uus osta?
kaan, igatahes on see 3meks jupiks. Enda oma on veel peal, kui saab 2hest kokku ühe teha, siis teeks ära, kuid ehk on parem uus osta?
Kui raha lubab, siis soovitan ikkagi uue osta. Foorumimeeste käest saab miski 32 eur'ga vms.
Kestab igaljuhul kauem ja muresid vähem.
Kestab igaljuhul kauem ja muresid vähem.
318tds->V70
Endal avastasin täna samuti rullikut vahetades, et se epingutusamort on omadeka kutu.
Alumise kinnitospoldi pesa on katki taotud või krt teab mis sellega tehti, aga polt logises seal sees oma 1 cm.
Uus sai tellitud, homme läheb jamamiseks.
45 euri küsimus+ 20 euri rulliku eest
Alumise kinnitospoldi pesa on katki taotud või krt teab mis sellega tehti, aga polt logises seal sees oma 1 cm.
Uus sai tellitud, homme läheb jamamiseks.
45 euri küsimus+ 20 euri rulliku eest

Eks Coupé / e38 730d/ Eks Nelikümmend kuus / e46 330dT man/ e60 530d/ Eks 92/ F10/F48 Lci/G20 320d/e60 530d G30 520d M-pack f11 520d xDrive Bmw G60 M-pack

No ehk kellelgi on ära anda kusagilt alles jäänud, samasugust pingutit.
Aru ei saa ma ainult sellest, et kuidas seal sees olev vedru suudab niiviisi kinniselt seista,
nagu ma aru saan siis hoiab seda kinni ainult see samune kummitihend?
mul selline pinguti pakkuda, pinguti ise korras aga ülemise kinnitusava pealt on tükk väljas. kasutamist ja töökindlust ei muuda see aga ise vahetasin ära kuna endal oli teine tagavaraks olemas.
Seda vedru hoiab kinni (ei lase jupil poolituda) ikka seesolev stopper, mitte see kumm seal peal
Mina pole ühtegi tervel lahti saanud, ilmselt nad ei käigi kaheks
Praeguse e36-e vana pingutiga juhtus nii:

Mina pole ühtegi tervel lahti saanud, ilmselt nad ei käigi kaheks

Praeguse e36-e vana pingutiga juhtus nii:

No mul on nüüd see vahetatud, kuid on läbi ka see liigendosa seal all, ehk siis see mis nagu reaalselt pingutab seda vist. Eks siis, kui see läks, siis ei vahetanud kohe ära. Nüüd on ahel käima läinud, algul visco, siis see võnkeamort ja nüüd siis see viimane, loodan, et kui see vahetatud, siis on kõik okei.
http://www.upload.ee/image/1404054/Foto0294.jpg
Äkki kellelgi on seda kobakat seal, millel punane ring ümber. Võnkeamort peaks kinnituma sinna külge ning see peaks olema mingi megasuure kuuskandiga mootori küljes. Kui kellelgi on siis võiks pakkumise teha PSi.
Janno.
Äkki kellelgi on seda kobakat seal, millel punane ring ümber. Võnkeamort peaks kinnituma sinna külge ning see peaks olema mingi megasuure kuuskandiga mootori küljes. Kui kellelgi on siis võiks pakkumise teha PSi.
Janno.