--------------------------------------------ummy kirjutas:Iseenesest hea haruldus selline (M3) mootor (raxxi autole) peale panna, aga samas ka osaliselt raiskamine, sest kaaluvahe tõttu jääb touring kahjuks sedaanile ja kupeele kergelt alla. Olen isegi mõtteid mõlgutanud sel teemal.
--------------------------------------------raxx kirjutas:Palju see kaalu vahe neil ikka on?Minu touringu tühimass on praegu 1475kg.praegune mootor ja aut kast on 100kg raskem(mõni kilo isegi rohkem) kui s50b30+man. k.kast.Seega peale moto vahetust tuleb auto tühimassiks ca 1370kg.
Palju kaalub m3 kupee?
----------------------------
Ise küsin,ise vastan.Kupee kerega 3,2l mootoriga e36 m3 kaalub 1460kg(ei leidnud esimese hooga 3,0l tühimassi).Eks on raskemad ka pidurid,sest need on suuremad ja ka minu touringule lähevad nad külge,aga ca 50kg on siiski tulevikus minu touring kergem kui kupee 3,2l m3(kui mitte kergem siis raskem kah kindlasti mitte.
Minu teada on üldse kupee kere raskem kui sedaani oma ja võimalik,et isegi raskem kui touringu oma.Muidugi on need andmed interneti avarustest pärit nii,et ei pruugi õiged olla.
Kupee kere ise ei tohiks kuskilt otsast olla raskem, kui sedaan või touring