E36 parem esimene uks ei tule lukust lahti
E36 parem esimene uks ei tule lukust lahti
Probleem siis selline ,et parem esimene uks ei tule lukust lahti.Käisin targemate inimeste juures ja öeldi, et keskluku mootor katki.Kuidas uks aga lahti saada,et polster maha võtta ja uurida mis seal toimub?Veel öeldi mulle, et oota paar päeva, äkki tuleb lahti.Varem töötas ae-ajalt ilusti,siis ei tuld jälle lahti jne.Enam ei tule aga üldse lahti.Äkki keegi oskab mind aidata.Oleksin väga tänulik.
Re: E36 parem esimene uks ei tule lukust lahti
mul ei tule juhiuks lahti.vahetasin luku ära ja ikka mitte muffigi.kui linki seest või siis väljast liigutada siis käib see nagu tühja.selline tunne et midagi taha ei haaku.sain ukse lahti nii et tegin tagumise ukse lahti siis on näha juhiuksel sellist musta ovaalset plastik või oli see kunnist mingi asi,tõmbasin selle eest ja siis seal august paistab metallist junn sinna haagid kruvikeeraja taha ja üritad seda metalli siis väljapoole lükata.esimese korraga ei pruugi õnnestuda mul läks sellega ka veits aega.
aga lukku vist enne kätte ei saa kui pead klaasi eest võtma.võimalik et õnnestub ilma ka aga mina ei saanud.kui koju saan siis uurin taas asja ja proovin teiselt autolt uue süsteemi panna,arvan miks ta nussib mind aga kindel pole enne kui uuest asja kaen.kui korda saad siis saada kiri mis sul viga oli.
aga lukku vist enne kätte ei saa kui pead klaasi eest võtma.võimalik et õnnestub ilma ka aga mina ei saanud.kui koju saan siis uurin taas asja ja proovin teiselt autolt uue süsteemi panna,arvan miks ta nussib mind aga kindel pole enne kui uuest asja kaen.kui korda saad siis saada kiri mis sul viga oli.
BMW 318i 93.a . 320i 93.a. 530d 99.a. 525tds 98.a. 525 tds 98.a. :))) 530d 03.a. 530dx 2008.a. 530xd 14.a.
Uskuge või mitte, aga mul oli nii et kogemata tekkis kunagi kergem lühis autol, millega seoses ei töötanud suunatuled, kliima, obc ning kõrvalistuja esiuks ei tulnd ka lahti.
Õnneks olid kaitsmed läbi läinud, ja neid vahetades hakkas ka uks tööle. Eeldan, et seoses midagi keskluku kaitsmega ?
Tunnus oli ka, et link käis ka tühja.
Õnneks olid kaitsmed läbi läinud, ja neid vahetades hakkas ka uks tööle. Eeldan, et seoses midagi keskluku kaitsmega ?
Tunnus oli ka, et link käis ka tühja.
mul kaitsmed 100% korras.alles kontrollisin seda
BMW 318i 93.a . 320i 93.a. 530d 99.a. 525tds 98.a. 525 tds 98.a. :))) 530d 03.a. 530dx 2008.a. 530xd 14.a.