Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
timukaz kirjutas:ei jõudnud enne kirjutada kuid soovitaksin just aju proovida ,kuna sul ülejäänu on tehtud ....toon elusa näite nädalatagant ....vahetasin sama aasta masina pealt mootori ringi ja kogu sisselase + ka mõningad andurid olid teistmoodi peal ...ei julenud siis hakata jebima ja võtsin vanal motol sisselaske koos kogu kompotiga ja tõstsin ümber jäi vaid teise moto plokk ,kartus oligi et kuna pihustid olid juba teise mõõduga et ehk ei pruugi tööle hakata korralikult ....täna laulab moto kenasti ,kuigi jah asja tegemiseks kulus palju närvirakke ,küll sekkus(paljude tarkade arvates)EWS selle vea sain korda kuna miski venemaal toodetud signa oli hoopis lolliks läinud ja siis tuli välja et sidurid motodel erinevad .....tulemus siiski aga lõpuks väga pro !niiet kui sul on proovida kusagil mõnda aju siis tee seda ...kui pole siis võin oma masinapealt proovida anda
Aga jah ma arvan et teen selle ära et sebin MS40 aju. Mul üks korras MS40.1 aju olemas mis hetkel vedeleb nii sama kuna see sai ostetud proovimiseks, aga ikka sama asi. Nii et kui tead kes tahab MS 40.1 aju siis anku teada. Eks panen varuosade foorumi alla kohe postituse.
huvitav!
m50 ilma vanoseta annab lihtsalt 3.1 aju,vanosega ms40.1 ja m52 oma on ms41.0
pildilt vaatates on sinu masinal tõupuhas m50 vanosega.seega peaks aju olema ikka ms40.1
jargo kirjutas:huvitav!
m50 ilma vanoseta annab lihtsalt 3.1 aju,vanosega ms40.1 ja m52 oma on ms41.0
pildilt vaatates on sinu masinal tõupuhas m50 vanosega.seega peaks aju olema ikka ms40.1
Nu jah peaks olema, aga ei oska nagu viga enam otsida kuskilt muialt, miks ei lähe auto normaalselt tööle??
Kui sa nüüd lugesid siis olen üsna palju asju välja vahetanud ja kontrollinud. Kas on veel midagi mis on kahe silma vahele jäänud??
Pildi järgi vaadates on klapikambrikaan,sisselase ja plokikaan küll m50 omad,rääkisid eelnevalt et mitmest motost kokku pandud...siis ei tea küll iial mis seal veel huvitavat olla võib:D
Pildi järgi vaadates on klapikambrikaan,sisselase ja plokikaan küll m50 omad,rääkisid eelnevalt et mitmest motost kokku pandud...siis ei tea küll iial mis seal veel huvitavat olla võib:D
Nu on noh, närvi ajab juba, mul pole veel seda janti olnud et viga ei leiia üles. Ega midagi ei juhtu kui tõesti proovin selle MS40.0 aju ära!!! Ega midagi peese ei keera? Üks teoorja on veel: Kas on võimalik, et plunserid on kinni, ei lükka klappe õige aegselt lahti või ei tööta üldse.
Viga on üles leidud ja viga on süütepoolides, lähevad lolliks külmaga lihtsalt:( Küsimus selline nüüd et kas tohib nii teha et mul on 4bremi süütepoolt ja paneks 2boschi oma, kas tohib nii???