316, E36, tagumise amordi vahetus
316, E36, tagumise amordi vahetus
Mul läks tagumise amordi puks puruks nii, et amordi ülemine osa koos kummijullaga käib pagasnikusse sisse. Põhimõtteliselt seisab ainult vedru peal. Sain nüüd uue amordi ja ostsin ka uue puksi. Kas selle puksi vahetamine on väga raske, äkki kellelgi on mingeid näppunäiteid?
- -Priit-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E91 325d LCI '08
Re: 316, E36, tagumise amordi vahetus
Tere, vahetus ei ole raske. Ratas alt, alumine amordi polt lahti (pääseb ilusti ligi ja mingi 17 või 18 võti peaks sobima), ülevalt pagasnikust ka kaks mutrit lahti (13 võtmega vist), siis peaks amort alla poole ära tulema. Nii saad puksi ära vahetada.
Aga ma muidugi ei tea, kui ta sul sisse tuli, siis võibolla sul amodi püstaks ära mädanenud ja vajab keevitust. Minu meelest ta ei tohiks sisse tulla, kui padi katki läheb, aga kindlalt ei tea ka.
Aga ma muidugi ei tea, kui ta sul sisse tuli, siis võibolla sul amodi püstaks ära mädanenud ja vajab keevitust. Minu meelest ta ei tohiks sisse tulla, kui padi katki läheb, aga kindlalt ei tea ka.
BMW E91 325d LCI '08, BMW E30 320i '84
Tuleb küll läbi. Mul hakkas vastu originaal kõlarit kolksuma

Vahetasin külmaga ja suht nadi oli külma amorti kokku suruda.

Vahetasin külmaga ja suht nadi oli külma amorti kokku suruda.
320 '94
328 '95
M3 '96
335d '07
328 '95
M3 '96
335d '07
Sain niii amordi kui ka puksi vahetatud. Aega võttis aga asja sai. Külmaga samamoodi õues tegin. Mul oli täpselt sama jama, et amordivarda ots peksis mul kõlari segamini:S