bmw 320 93aasta lambda

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
murakas125
Huviline

bmw 320 93aasta lambda

Postitus Postitas murakas125 »

Kas siin on kellelgi kogemusi antud mudeliga ja täpsemalt lambda probleemidega.
Nimelt kordus teist aastat minul see probleem,et lambda andis otsad niiskuse tagajärjel. Siin kui läks järsult külmaks- 25 auto enam ei käivitunud. Ja diagnostikas leiti viga,et lambda on uppunud:(
Enne seda oli sumpa katki ja kordagi ei olnud seda probleemi. Üle-eelmine suvi sai pandud uus sumpa ja talvel oligi esimest korda probleem käes.Elektrik ütles,et niiskus kogunes sumpsi ja uputas lambda ära. Ja see talv kordus sama jama. Anti soovitus,et lambda lahti lõigata ja kõrgemale pükste peale panna. Aga seal on 2paari pükse,huvitav,kas see võib ajada asja lolliks ja juhtimise segi ajad. Või on kergem sumpsi auk teha,et niiskus välja läheks :)
Kas keegi on puutunud sama asjaga kokku ja oskab nõu anda?
Kasutaja avatar
Heix
Huviline
Peamine sõiduk: E38 3.0 D FL

Re: bmw 320 93aasta lambda

Postitus Postitas Heix »

usun et kui BMW insenerid selle lambda sinna panid kus ta on siis seal peaks ta ka olema ja ilma probleemideta töötama.....olen küll kuulnud pistiku probleemidest(asub veits halva koha peal ja saab vett ja lambda töö on vale aga sinu juhtum midagi uut....ma otsiks lahendust mujalt kui lambda asukoha vahetamisest....oman sama motoga sama autot ja minul selliseid probleeme pole...ehk on viga mujal..
E36 m50b20
Kasutaja avatar
Osvald
Huviline
Peamine sõiduk: BMW 320i
Kontakt:

Postitus Postitas Osvald »

Liitun Heixi arvamusega, vahetasin ka sumbutit, ning kõik töötab ikka nii nagu enne ja nagu peab.
EL89
Huviline

Postitus Postitas EL89 »

mul oli sama jama ei töötanud miinustega enam korralikult puterdas ja suri välja alles eelmine nädal tegin asja korda ja käisin bmw esinduses diagnostis ja oligi lambda viga aga lambdasid kahte varianti 1 voldine ja 5ne ja kui see külge kruvida tulex pistik määret täis panna et niiskus enam sisse ei tulex! minul remondi töökojas tehti nii ja öeldi et kestab kauem. nüüd käib nagu kell:)
Vasta