E 36 tagasilla probleem.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW
E 36 tagasilla probleem.
Tere paluks nõu 318 91a tagasilla kohta. probleem siiis selles et kui linnas sõita näiteks üle kaevu kaane või läbi suuremast august siiis tahaks nagu külge ette visata või nagu sild alt tulla.
Vahetatud on silikonpuksid , rattajuures need suured puksid. paluks nõu
Vahetatud on silikonpuksid , rattajuures need suured puksid. paluks nõu
- darkie
- Huviline
- Peamine sõiduk: 750iL
Re: E 36 tagasilla probleem.
Amordid korras? Sillastendis käidud?
Tagasilla eraldumine kere küljest on pigem ikka suurte mootorite pärusmaa. Käi mönes TÜV punktis ja lase seal tehniline kontroll teha (tehniline kontroll ei ole ülevaatus). Seal tehakse amordi- ja veermikstend, millega peaks probleemiallika üles leidma küll.
Maksab umbes 15 EUR. Tallinnas julgen soovitada Laki tänava ja Ameerika Auto TÜV punkte.
Maksab umbes 15 EUR. Tallinnas julgen soovitada Laki tänava ja Ameerika Auto TÜV punkte.
E46
-
- Huviline
kas amortidest võib olla selline asi???mul on sport vedrud ka alll !!darkie kirjutas:Amordid korras? Sillastendis käidud?
-
- Huviline
Kõige imelikum on seee et ülevaatus ei olnud just eriti ammu ja need seal ei öelnud midagi kuigi auto ei ole korras !!!eiolesinuasi kirjutas:kas amortidest võib olla selline asi???mul on sport vedrud ka alll !!darkie kirjutas:Amordid korras? Sillastendis käidud?
- Heix
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 3.0 D FL
eiolesinuasi kirjutas:Kõige imelikum on seee et ülevaatus ei olnud just eriti ammu ja need seal ei öelnud midagi kuigi auto ei ole korras !!!eiolesinuasi kirjutas:kas amortidest võib olla selline asi???mul on sport vedrud ka alll !!darkie kirjutas:Amordid korras? Sillastendis käidud?
ÜV´l minuteada tagasilda ei kontrollita,va pidurid ja käsipidur,muu pole nende asi....
E36 m50b20
-
- Huviline
tuleb jah last täielikult üle vaadata.
aga kuyi keegi veel teab midagi siiis andge teada
aga kuyi keegi veel teab midagi siiis andge teada
- pikkpold
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 740i
mul oli analoogne viga. Tekkis see peale sport amortide ja vedrude vahetamist. Ja asja tegi veel hullemaks kui rehvid olid liiga täis.