lukku
- jargo
- Huviline
- Peamine sõiduk: bmw 330ci
- Kontakt:
Re: e36 kesklukk
esimeseks asjaks vaata ega salongivalgus põlema ei jää.äkki auto arvab,et mõni uks lahti.viga seisneb tavaliselt ukselülitites.
proovisin nii,et kui juhiuksest ja pagasniku luugist kesklukk kinni panna siis lööb kohe lahti kõik lukud ja kui panna kõrvalistuja poolsest uksest lukku siis paneb kõik kinni ja toimib nii nagu peab
Seda valgusti teema all motled seda ,et kui lüliti keskel ,et kui uksed avad siis läheb põlema ? pole proovinud nii,et see lüliti 0 asendis oleks,aga peab ära proovima..

Seda valgusti teema all motled seda ,et kui lüliti keskel ,et kui uksed avad siis läheb põlema ? pole proovinud nii,et see lüliti 0 asendis oleks,aga peab ära proovima..
///
Proovisin tuled kustu panna ja viga ei kadunud.jargo kirjutas:esimeseks asjaks vaata ega salongivalgus põlema ei jää.äkki auto arvab,et mõni uks lahti.viga seisneb tavaliselt ukselülitites.
///
- jargo
- Huviline
- Peamine sõiduk: bmw 330ci
- Kontakt:
pidasin silmas rohkem seda,kas salongituled ikka kustuvad,kui ukse kinni paned!
Jap.kustuvad kull.aga ju siis korvalistujapoolne kesklukk vms andis saba ? kui sealt keerates koik ok ja igaltpoolt mujalt loob uksed lahti tagasi ja korvalistujapoolne uksenupp ei liigu ka enam kui keerata juhipoolt v pagassist kinni...
///
- ennopoiss
- Huviline
- Peamine sõiduk: -99 BMW (e46) 323i
Kundepoolses esiukses siis ilmselt viga. Ilmselt seal keskluku moto maha põlenud või ei saa ühendust (teinekord on juhtmed kinnitustest lahti ja klaasi üles alla sõidutamisega vbl katki läinud, või siis pistik kalatab). Ega enne rohkemat teada saagi kui polstrit maha ei võta. JÕUDU-JAKSU 

"Kui kogu külarahval veel juuksed vihast peas püsti ei seisa on ilmselgelt veel liiga vara peolt koju minna..."
- ennopoiss -
- ennopoiss -
Mul oli sama viga, küll e34, aga mul aitas kui ühe korra lõin juhiukse kõvemini kinni, peale seda töötab, arvatavasti siis juhiukse see ukse lüliti jamab.
- MargusA
- Klubiliige - moderaator
- Peamine sõiduk: e61
tavaliselt lüliti kulub ära.pane isoleeri tükk,mitu kihti, peale ja vaata kas veel jamab?
Polster maas , juhtmed paistavad terved vms, ja mingi seletus peab ju olema ,et kui sealt kõrvalistuja poolsest uksest võtmega keerata lähevad kõik lukku nii nagu peab aga juhiuksest ja pagassist keerates ei toimi kundepoolne uks vms.. Eks proovin kogukupatuse ära vahetada ja vaatab mis saab,usun,et ikka mootor vms kutu 

///
Võta mootor maha ja pane akult otse vool peale. Reeglina sellised anomaaliad ongi nende läbipõlemisest tingitud.
tänud vastuste eest proovin midagi ette võttajah.Lauri_R kirjutas:Võta mootor maha ja pane akult otse vool peale. Reeglina sellised anomaaliad ongi nende läbipõlemisest tingitud.
///
Vahetasin siis kundepoolt keskluku mootori ära vms ja nüüd nii ,et juhipoolt keerates esimest korda paneb lukku ja lööb tagasi jälle ja teist korda keerates jääb kinni ( ennem ei reageerinud kunde poolne uks kui juhipoolt keerates , nüüd see ok ) ,et mis krdi teema sellega veel olla võib 

///
Ma arvan,et auto arvab ,et mingi uks vms jääb lahti sellepärast esimese korraga ei lukustagi aga kus see andur vms on mis põhjustab seda,et auto arvab ,et uks lahti ?
///
- MargusA
Ma rääkisin sellest juba kuu algusesmargusa kirjutas:tavaliselt lüliti kulub ära.pane isoleeri tükk,mitu kihti, peale ja vaata kas veel jamab?

aa unustasin mainida ,et proovisin panin isoleeri algul juhiuksele siis ikka ei mojunud ja sisi kundepoole ka ja ei ikka midagi , vb panin vähe ? kunde poole panin nii ,et ukse pidi ikka kovasti kinni loomamargusa kirjutas:Ma rääkisin sellest juba kuu algusesmargusa kirjutas:tavaliselt lüliti kulub ära.pane isoleeri tükk,mitu kihti, peale ja vaata kas veel jamab?

///
- MargusA
Mul oli sedaaniga selline asi.Aga luugil vist sama mikrolüliti?ma arvan et ikkagi selle viga.kas siis möni ei tööta hästi vms.Head putitamist
ikka pole jagu saanud
, nüüd kui luugist keerata siis läheb aint luuk lukku mitte uksed, ennem seda jama jms kui luugist keerasin läks terve kesklukk lukku...

///