tosool kaob ???
tosool kaob ???
mure selles et tosool kaob ja suurtes kogustes tahaksin siiski teada et ega midagi väga hullu pole ???? ja ehk ei pea päris plokkikaant vahetama hakkama . õli ja tosool segunenud pole ja mootor ei suitse ega midagi
Re: tosool kaob ???
Loiku pole all?
on küll ja mitte väikkkkeeee aru ei saa ainult kuskohast se tuleb eile sai radikas 2 korda maha võetud ju võtab täna jälle maha
Kunagi oli e34-jal 540-il samasugune jama, et just soojaks minnes hakkas tosooli kaduma ja krt ei leidnud ei salongist ega eest leket. Lõpuks tuli välja, et mootori taga üks lõdvik oli suht väsind ja kuidagi oli saand sellise pisikese augu ning kui surve tuli siis pritsis nagu süstlast vaikselt mootori ja käimari vahele 
Kus pool sul leke on?

Kus pool sul leke on?
Rahu!
või
eks see ole maitse asi!
Ühe hiirekliki kauguselt leiab, et tegu on vanakooli e36 318-ga.

või

Ühe hiirekliki kauguselt leiab, et tegu on vanakooli e36 318-ga.

Mis siis ikka jahuda masinaks on 318 i 96 aasata , ilmselt olen nüüd ka asjasse selgust saanud kuskohats se kõik välja tuleb tuleb ettevõtta veepumba vahetus kuna sealt tundub et assi kõik algusesaabki sest viimaste päevadejooksul olen täheldanud et kõik muu on kuiv välja arvatud veepumba juurest sealt sõna otseses mõttes voolab kogu kraam maha olgu se siis tosool antifriis , jahutusvedelik või mis iganes kaevuvesi :d
- rolfvector
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 320i Coupe
Kui mul endal sarnane jama oli siis ma panin enda masinasse rohelist jahutusvedelikku. (sama värvi mis sees juba oli).tomps88 kirjutas:Mis siis ikka jahuda masinaks on 318 i 96 aasata , ilmselt olen nüüd ka asjasse selgust saanud kuskohats se kõik välja tuleb tuleb ettevõtta veepumba vahetus kuna sealt tundub et assi kõik algusesaabki sest viimaste päevadejooksul olen täheldanud et kõik muu on kuiv välja arvatud veepumba juurest sealt sõna otseses mõttes voolab kogu kraam maha olgu se siis tosool antifriis , jahutusvedelik või mis iganes kaevuvesi :d
Kontrolli veepump ja termostaadi katte tihend üle, kui veepump on plastiklabadega siis osta metalllabadega.
Minul lõppes sarnane jama mootoriploki vahetamisega :S
Pumba korpuses ongi üks auk, kust hakkab jahutusvedelikku lekkima kui pumba laager väga läbi on.
- xtrcraz
- Huviline
- Peamine sõiduk: 328i
Minul 2,8 mootoril lekkis näiteks kahest kohast: termostaadi korpus, paisupaagi alune tihend. Põhisüüdlane oli esimene ja alguses ei osanud kahtlustadagi, et teine leke on veel, see avaldus ka pigem külmema ilmaga.
E36 328i
Audiclub.ee: "ma pole väga raske jalaga ka, kui ainult sund olukordades kus mõned propeleeri mehed väga pressima hakkavad"
Audiclub.ee: "ma pole väga raske jalaga ka, kui ainult sund olukordades kus mõned propeleeri mehed väga pressima hakkavad"
aitähh teile kamraadid ehk hakkan nüüd uurima kus kohast se tuleb kas termostaat või tõesti pump muid variante ju pole
- rolfvector
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 320i Coupe
Arvestades jamasid, mis võivad tulla soovitaks mõlemad ära vahetada.tomps88 kirjutas:aitähh teile kamraadid ehk hakkan nüüd uurima kus kohast se tuleb kas termostaat või tõesti pump muid variante ju pole
ilmselt tulebki kõik ära vahetada vb kogu mootor .