K: E36 kapotti avamine (peale avariid)
K: E36 kapotti avamine (peale avariid)
Käsisin siis täna hommikul Mustamäe haiglas ja autojuurde tagasitulles oli esiots katki. PM neerud olid sees kogu selle raud raamida mis on nende ümber ja numbrimärgil on sumpsiotsa ring. Sellest järeldan, et tagurdati otsa. (Õnneks kapott jäi terveks)
Aga nüüd on selline probleem et kuidas kapotti avada? Kui salongist kandi tõmmata tuleb see niikaugele küll et kapott peaks lahti tulema.. aga ei tule... Mida teha, kuidas lahti saada?
Arvatavasti on seda ülemist raami osa ka natuke väänanud...
Tänan abi eest.
Aga nüüd on selline probleem et kuidas kapotti avada? Kui salongist kandi tõmmata tuleb see niikaugele küll et kapott peaks lahti tulema.. aga ei tule... Mida teha, kuidas lahti saada?
Arvatavasti on seda ülemist raami osa ka natuke väänanud...
Tänan abi eest.
Tänan, surumisest ja tõstmisest oli kasu... enne väänasin ka seda plekkraami (sinna kuhu neerud kinnituvad) natuke ettepoole. Õnneks autol midagi muud ei olegi... ainult see raam ja plastik õhusuunaja(see mis radikale õhku suunab) on nurgast vähe katki ja numbrimärgil on ümmargune mõlk.
Aga eestis on ikka idioote kes ei oska tagurdada... ikka peab otsa tagurdama
Aga eestis on ikka idioote kes ei oska tagurdada... ikka peab otsa tagurdama

- meph
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 320Ci E92
- Telefon: 5140229
- Kontakt:
See neeruplekk oligi tõenäoliselt süüdlane. Selle pleki sees on need kapotikinnituste augud ja kui see paigast ära läheb (surutakse sisse), siis ei saagi kapott enam avaneda.
Aga üldiselt need parkimisespetsid on mul ka harja suht punaseks ajanud. Endale on tagant sisse sõidetud nii, et stange sees on mõrad, stangest veidi ülal pool olev plekk on kõver ja siis pagassiluugil on mõlk sees.
Aga üldiselt need parkimisespetsid on mul ka harja suht punaseks ajanud. Endale on tagant sisse sõidetud nii, et stange sees on mõrad, stangest veidi ülal pool olev plekk on kõver ja siis pagassiluugil on mõlk sees.
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Mitte et see mul probleem oleks (pidevalt ka 19- 25meetrisega tagurdatudCeed kirjutas: Aga eestis on ikka idioote kes ei oska tagurdada... ikka peab otsa tagurdama

jah neil aju ei oska tagurpidi mõelda
neil ainult 1 kindel joru .....
Kiskusin siis selle jupi nr. 21 autoküljest lahti...
See võttis umbes 1.5h ja kogu auto nina pm laiali kistud..
Õnneks midagi muud ei ole katki.. no mõnest kohast on plastikut katki..aga see pole probleem..
See teeb siis 556.- väljaminekut + värvimine ~1k
Lihtsalt et käisin haiglas ja mingi idikas tagurdas otsa :S + veel benaraha tln-i maxin täna arstil käigu eest ~1.3k

See võttis umbes 1.5h ja kogu auto nina pm laiali kistud..

Õnneks midagi muud ei ole katki.. no mõnest kohast on plastikut katki..aga see pole probleem..
See teeb siis 556.- väljaminekut + värvimine ~1k
Lihtsalt et käisin haiglas ja mingi idikas tagurdas otsa :S + veel benaraha tln-i maxin täna arstil käigu eest ~1.3k

http://henry.kaja.ee/HPIM2624.JPG
vot nii pargivad naised... ja mul oma akna all tehtud see pilt ja ta ei ole mitte tagurdanud
asja tegi veel toredamaks see, et ma samal päeval käisin ja tõin numbri tublikaadid ja panin kylge
vot nii pargivad naised... ja mul oma akna all tehtud see pilt ja ta ei ole mitte tagurdanud

asja tegi veel toredamaks see, et ma samal päeval käisin ja tõin numbri tublikaadid ja panin kylge
Naise punasele sai ka maja ees märgi külge(Mööblimaja "Jumper")
Esistange läheb vahetusse...
Ja kusjuures ütles kindlustuse ametnik, et sellel juhil see 4-s kord aasta jooksul
PILT
Esistange läheb vahetusse...
Ja kusjuures ütles kindlustuse ametnik, et sellel juhil see 4-s kord aasta jooksul

PILT