E36 318 tds kõrgsurvepump

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
Kasutaja avatar
baddass
Huviline

E36 318 tds kõrgsurvepump

Postitus Postitas baddass »

Tere et selline küsimus et kas saab kodus ise pumba maha võtta või on neid tõmmitsaid vaja mis müüakse, et otsa hammakat otsast saada . Auto siis e36 318tds 95a.
Kasutaja avatar
baddass
Huviline

Re: E36 318 tds kõrgsurvepump

Selge , tänud vastuse eest!
Kasutaja avatar
baddass
Huviline

sa mõtled midagi sellist http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-725TDS-72 ... 0488161671
kas midagi peaks veel ette vaatama maha võttes pumpa ja kas keegi oskab öelda kas neid otsa tihendeid igal pool müüa või ainult bmw esindus? Kas pump paigalt ei lähe maha võttes selle tõmmitsaga?
Äkki on keegi nõus laenama seda tõmmitsat mulle, jama on selles et ma soomes autoga, eestis ikka oleks korda saanud juba.
Kasutaja avatar
baddass
Huviline

Tänud asjade selgemaks tegemise eest, aga jah m41 mootoritel on need sisekeermega.Plaanis ainult otsatihend vahetada ,sest see on ainuke mis tilgub.
leidsin sellise asja ka
M41/51
Material: chrome vanadium, black oxide
Length: about 73mm
Drive jacking: 19mm
Hexagonal connection puller: 22 mm
as OEM Number 135120
Kas keegi seda ei oska öelda kas neid tõmmitsaid boschi edasimüüjatel ei ole?

Eks ma täna proovin kõik ära märkida ja natuke lammutada ka teda,loodan et kusagilt saab osta seda.
Kasutaja avatar
teet82
Huviline

Postitus Postitas teet82 »

Võib ju riskida ka haamri ja torniga, päris alla see ketiratas kukkuda ei tohiks. Juhul kui isegi läheb kett paigast, siis pumba kiil minema visata ja pump õiges asendis peale panna, nukkvõlli asendit ka vaja kontrollida siis. Minu M51 sõitis pikalt sellise"ajutise lahendusega" ja sõidab siiani uue omanuku käes. Polnud ka mul alguses seda tõmmitsat, aga paigast küll midagi ei läinud.. :D
Kasutaja avatar
baddass
Huviline

Sai siis laiali lammutatud , ei lähe see hammakas kuhugi, vahetasin ka otsatihendi ära ja panin kokku ja tuli välja et ikka nafta voolab, soomes kõik autopoed saatsid mind bmw esindusse, poed ütlesid ainult et too pump sinna ja nad vahetavad,nad varuosasid ei müü. Kindlasti kusagilt saab aga hetkel kohta ei tea. Ühesõnaga tellin eestist. Aga tänud kõigile kes viitsisid vastata. Eks nüüd tuleb ootata tihendeid ja pumpa laiali kisuma hakata :D . leidsin youtubest video ka kuidas tihendeid vahetada. Video oli küll vw oma aga pumba ehitus sama ja mõlemad ju boschi omad ju. panen lingi ka kui kellelgi vaja kunagi või midagi sellist http://www.youtube.com/watch?v=VR44StvcXms
Vasta