e46 318 vigane õhulugeja?
e46 318 vigane õhulugeja?
Tervist, mure siis selline et e46 318i 87kw 2001a. puterdab esimesed 2-3 minutit peale tööle panemist. Kas võb olla seos sellega et esimesed minutid peale auto tööle panemist töötab õhu kompressor mis tuulutab karterit? ning kui see vait jääb siis on jälle kõik korras? Küsimus kuidas see mõjutab minekut?
Viimati muutis tiibur5, 24.01.2014 18:30 28, muudetud 3 korda kokku.
Re: e46 318 puterdab.
See lisa õhupump ilmselt aitab kate soendada.
Kas küünlad korralikud? Külmalt rikast segu vanadel küünaldel raske süüdata.
Kas küünlad korralikud? Külmalt rikast segu vanadel küünaldel raske süüdata.
Re: e46 318 puterdab.
Kontrollin küünlad . tänud vastamast.
Re: e46 318 puterdab ja poob
Mure endiselt õhus, tühikäigul töötab laitmatult, kuid kui kiirendada poob kinni, välja ei sure kuid jõnksutab ja jõudu pole. Mida soojem mootor on seda rohkem poomine kaob kuid mitte täielikult. Anomaalia tekib üle päeviti, Näiteks kui auto on 12 tundi seisnud, probleemi pole. Kuid kui teha 1 lühike ots ja autol seista lasta nii 1h siis on koheselt see puterdamine ja poomine. Ilmselt on vist diagnostika abiks. Või on kellelgi sarnast käitumist autol olnud.
Mis järeldused saab sellest teha, kui kohapeal seistes saab pöörded piirajasse lasta ilma probleemideta kuid sõidu ajal kiirendades poob 3 tuhande peal end kinni ja hakkab vaevaliselt end koguma, jõnksutama.
mina pakuks õhulugejat
kas seda saab kontrollida ka nii kui pistik lahti ühendada siis peaks sõiduajal ka pöördesse minema? Kui läheb siis lugeja peetis?Tauri_J kirjutas:mina pakuks õhulugejat
jah, proovitiibur5 kirjutas:kas seda saab kontrollida ka nii kui pistik lahti ühendada siis peaks sõiduajal ka pöördesse minema? Kui läheb siis lugeja peetis?Tauri_J kirjutas:mina pakuks õhulugejat
Aitäh vastuse eest, proovisin järgi ja tõesti ongi viga selles. Enam ei puterdanud ja liikumine oli hoopis teine. Küsimus veel, mida see mõjutab kui ma lahtise pistikuga mõnda aega ringi sõidan? Kütuse kulu suureneb?
Sul küll bensiin aga dislal arvutatakse etteantav kütusekogus minu arust MAF-ist läbimineva õhu järgi.
Ilma MAF-ita on kindlasti kütusekulu suurem.
Ilma MAF-ita on kindlasti kütusekulu suurem.
võid muidugi proovida mõnda puhastusvahendit sinna pihustada.
võibolla ajutiselt aitab
võibolla ajutiselt aitab
Proovisin puhastada , ei aitand. Küsimus veel, kui uue õhulugeja külge panen, kas tuleb ka veakood kustutada või hakkab ta kohe tööle? Ja kas veakoodi saab ka ise kuidagi kustutada või peab ilmtingimata arvuti taha ühendama?
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 328i e46,BMW 320iT 46
Ei pea kustutama,piisab vahetusest
Vahetasin siis täna kohe õhulugeja ära, sain 100m sõita.. tundus et on kõik okei.. ja hakkas sama trall pihta.. nüüd siis kõikusid pöörded isegi kohapeal kuni välja suremiseni. Võtsin pistiku tagant ja jälle kõik korras. Kas sattusin vigase juppi otsa või mis te arvate?
Re: e46 318 vigane õhulugeja?
A/B varuosa?
kasutatud/uus?
võibolla viskas mingi veakoodi. Ma ei mäleta aga mingid uuemad õhulugejad tahtsid tuvastamist ajule, aga ei ole kindel.
kasutatud/uus?
võibolla viskas mingi veakoodi. Ma ei mäleta aga mingid uuemad õhulugejad tahtsid tuvastamist ajule, aga ei ole kindel.
Forssist osted, maksis ca 100€ ilmselt siis b varuosa. Homme proovin sõbra oma peale panna , kui tollega funktsioneerib siis lähen vahetust küsima.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 328i e46,BMW 320iT 46
Kunagi sai e-partsist ühele tuttavale e46 318i jaoks kõige odavam tellitud..polnud mingit probleemi,käis nagu miki peale vahetust 

Täna sai siis proovitud sõbra õhulugejat, sellega toimetas kõik väga kenasti. Ostetud uus sai viidud tagasi, võeti garantiiisse, vana pesin break cleaneriga läbi.. läks tsipa paremaks, kõrgetel pööretel poob ainult.. niiakaua saab sellega ringi kärutada. Ootan siis garantiist vastust.
Jah, kuid ma loodan et nad mulle garantiis peedistama ei hakka. Sest ise ühendasin jne.. pärast väidavad veel et ise lõhkusin ära. Hetkel kütusekulu keskmine 11.6l /100km.. Enne seda oli ~9-9.5l . Nende külmadega ikka on kõva vahe sees küll.
Autoks E36 318, kui õhulugeja pistiku lahti ühendan sureb auto välja, on see norm?
Vahetasin õhulugeja välja ning nüüd on erksus tagasi, kütuse kulu on ka normis.