Tikker kirjutas: Turbo vähemalt esmasel vaatlusel tundus ok, lõtku ega midagi ei ole ja üldse korralik, seega vast jäi terveks ning labad tundusid ka korras olevat, aga eks näha kui uus mootor peale saab

Tikker kirjutas: Turbo vähemalt esmasel vaatlusel tundus ok, lõtku ega midagi ei ole ja üldse korralik, seega vast jäi terveks ning labad tundusid ka korras olevat, aga eks näha kui uus mootor peale saab
Vaakumi võid külge jättanobeliisa kirjutas:Mida tuleks teha vaakumiga? Kas jätan vaakumi külge ja siis see käib tühja, või teen vaakumi pimedaks?
Päris peene nikerdaja oled siisErki_E kirjutas:2003a e46 330cd 150kw manuaal olid 22mm pöördklapid. Enne pimedate ostmist võtsin mootorilt plastiku maha, lükkasin mõõdulindi pöördklappide juurde ja tegin telefoniga pilti, 2 või 3 silinder. Ilusti oli näha, et 22mm, ei pea midagi ehku peale ostma, kollektorit pole ka vaja maha võtta kindlaks tegemisel.
Päris põrunud peab olema, et maksta viiekordset hinda B-jupi eestasmo kirjutas:Pöördklappide pimedad saad siit!
http://www.auto24.ee/products/detail_pr ... id=1178519" onclick="window.open(this.href);return false;
asmo kirjutas:Pöördklappide pimedad saad siit!
http://www.auto24.ee/products/detail_pr ... id=1178519" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma tõmbneete ei julgeks kasutada. Tihti kukuvad välja need tõmbepulga otsad needi seest. Ühel tootel sai kasutatud kunagi ja pärast terve sisu kolises nendest kui raputada.jass161 kirjutas:Ma ei saa aru, miks neid pimedaid mööda ebayd taga ajada, kui saab lihtsamalt ja odavamalt. Mina kasutasin tõmbneete. Tööaeg ca 3 tundi.
Esiteks, kui mingeid säästumarketi tõmbneete kasutada siis esineb seda probleemi. Mina kasutasin würthi omi ja nendega pole kunagi probleemi. Ja must laia peaga neet jääb väga viisakas. Ja kollektorit ei vahi mitte keegi altpoolt, niiet kasuta kasvõi keermelatti vms. Või nagu eelpool öeldi osta kalli raha eest pimedad.martinr112 kirjutas:Ma tõmbneete ei julgeks kasutada. Tihti kukuvad välja need tõmbepulga otsad needi seest. Ühel tootel sai kasutatud kunagi ja pärast terve sisu kolises nendest kui raputada.jass161 kirjutas:Ma ei saa aru, miks neid pimedaid mööda ebayd taga ajada, kui saab lihtsamalt ja odavamalt. Mina kasutasin tõmbneete. Tööaeg ca 3 tundi.
+1Tikker kirjutas:Kõik oli küljes ja töökorras jap, mitte midagi autol valesti ei olnud ning nüüd siis läheb moto vahetuseks ..![]()
Võtmed vähegi käes seisavad saad ise ka kuskil1-2h hakkama.DaddyV kirjutas:Palju jama selle tööga on,et neid eemaldada? Laseks ka need raisad välja võtta enne kui lendavad kolvi vahele. Kasutud nagu tarkusehambad