Kui viga ei olnud starteris, siis oli viga äkki generaatoris?Holari kirjutas:Ei, probleem ei olnud starteris....kurja, ma ei teagi mis oliAga nüüd korras

Kui viga ei olnud starteris, siis oli viga äkki generaatoris?Holari kirjutas:Ei, probleem ei olnud starteris....kurja, ma ei teagi mis oliAga nüüd korras
incorrect kirjutas:SOS!! Nüüd olen mina sama murega, aga automaat käimakastiga, sõitsin ennem 5 päeva pmt jutti. pidevalt käivitasin läks poolest pöördest, aku vägagi hea, kuid nüüd parkisin auto majaette ja tund aega hiljem süüde sisse, kõik tuled põlevad, puhur toimetab, raadio mängib ilusti, aga ei käivitu, NAgu täiesti 0! ei klöpsuta ega midagi, kaitsmed asjad korras, jne aga kas võib seisneda viga selles, et tõmbasin drive pealt parkingu peale kui auto liikus niii 3-4km/h? täpselt ei mäleta, kohapeal lükates, kast nagu vahetab käike, nii parki pealt neutralile kui muud, armatuuris ka muutub, P,R,N,D aga auto tööle ei hakka.möödas juba 4 päeva aku maha võetud, oodatud 24,h peale tagasi aga siiani 0. hetkel liigub sleppis remondika aga hing ei anna ikka rahu
![]()
![]()
![]()
Kas võib olla mingisugune andur kuskil läbi mis annab infot ajule, et mis asendis on käigukang?....
Kuna ise olen soomes siis saan seda kõike näha ja kuulda ainult läbi telefoni....
Kuidas seda diagnoosida.incorrect kirjutas:Viga teada, aju lakkas tunnistamast võtme....
Seda muidugi, minu jutu mõte oli lihtsalt selles, et kui asi oleks olnud ainult DME-EWS sünkroonist väljas olekus, siis starter oleks pidanud ikka töötama, lihtsalt mootor poleks käivitunud. Sa ise oled kirjutanud eespool, et ka starter ei töötanud ja resync aitas, see jutt ei klapi nagu.illukas kirjutas:EWS3 korral võetakse starter ka tagant ära, seda on ka statusest näha
Jep nii ta oli, kaks korda aitas, viimased kahel korral enam mitte. Ju resync torkis ews-is miskit mis ta taas normaalselt käituma pani.teet82 kirjutas:Sa ise oled kirjutanud eespool, et ka starter ei töötanud ja resync aitas, see jutt ei klapi nagu.