näiteks juhipoolne uksepistik korda teha või läbivettinud ja oksüdeerunud plokk ilusti puhtaks pesta ja kuivatadaEhk on alternatiivseid lahendusi?
323i kesklukk
Vabandan et teemast kõrvale lähen veidi kuid pole mõtet uut teemat teha.
Olen mõlnud ka enda bmw-eele keskluku paigaldada. Kuid kui palju siuke asi läheks makma kusagil teeninduses paigaldamine. Et bmw-e on 320 ja 84a.tal on signa olemas kuid pole mul pulti.Ja tal on sees mahuanduriga.
Kuid se vist ei tööta.
Et kui palju läheks siis maksma kogu krempel et viin auto neile nemad panevad peale ja mina maksan.
Aa ja bmw on kahe uksega.
Olen mõlnud ka enda bmw-eele keskluku paigaldada. Kuid kui palju siuke asi läheks makma kusagil teeninduses paigaldamine. Et bmw-e on 320 ja 84a.tal on signa olemas kuid pole mul pulti.Ja tal on sees mahuanduriga.
Kuid se vist ei tööta.
Et kui palju läheks siis maksma kogu krempel et viin auto neile nemad panevad peale ja mina maksan.
Aa ja bmw on kahe uksega.
grimes
- Tauri
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW
- Telefon: 56220022
- Kontakt:
antud teema käib siis E46 kohta ja minu autol sama jama. Uus plokk maksab 4500 EEK ja 2 nädalat tellimise aeg (sama plokk nii kupeel, sedaanil kui touringul) Olen proovinud leida ka kasutatud "karpi" kuid siiani asjatult- kõigilt masinatelt müüakse see suht ruttu maha! Samas on varuosakoodi järgi vaadates seda plokki vahetatud pea igal tootmisaastal- eriti alates 2000 aastast!
PS! probleem süveneb niiskusega ja muutub väljakannatamatuks siis kui tänavatele ilmub sool ja niiskusele lisanduvad mingid soolaosakese (mida arvatavasti kõrvalistuja oma jalgadega levitab
siin ei pea ma silmas pesemata jalgu
)
PS! probleem süveneb niiskusega ja muutub väljakannatamatuks siis kui tänavatele ilmub sool ja niiskusele lisanduvad mingid soolaosakese (mida arvatavasti kõrvalistuja oma jalgadega levitab

E70 X5 3.0d 173kw ; E83 X3 160kw
Auto: E36 1991.a sedaan.
probleem on järgmine:
kui temperatuur on + kraadide juures, siis haakkab kesklukk tõrkuma. Kui paned valve alla, siis viskab kõik ülejäänud nupud peale juhiukse lahti
Mitu korda maha ja peale vajutades lõpuks lukustab.
- kraadide juures tundub aga ilusti töötavat
Millest võib selline kummaline käitumine tekkida
probleem on järgmine:
kui temperatuur on + kraadide juures, siis haakkab kesklukk tõrkuma. Kui paned valve alla, siis viskab kõik ülejäänud nupud peale juhiukse lahti

- kraadide juures tundub aga ilusti töötavat

..:: E36 320i M50 Passenger Vehicle ::..
endal oli sama probleem. viga oli selles et pagasniku luugi vasakul pool on juhtmed mis ei andnud enam korralikult voolu läbi. (külmaga lähevad suht rabedax). peale juhtmete välja vahetamist kõik toimib nii kuis peaberx27 kirjutas:Auto: E36 1991.a sedaan.
probleem on järgmine:
kui temperatuur on + kraadide juures, siis haakkab kesklukk tõrkuma. Kui paned valve alla, siis viskab kõik ülejäänud nupud peale juhiukse lahtiMitu korda maha ja peale vajutades lõpuks lukustab.
- kraadide juures tundub aga ilusti töötavat![]()