roolivõim
- bmw325ie36
- Huviline
roolivõim
mul siis selline jama nädalavahetusel,et panin masina käima(masin seisis kuuri all nädala)ja sõitsin välja,ja autoalt tilkus õli
sõitsin kanali peale ja roolivõimult ta tuleb.küsimus siis selline et kui sõidan alla normi õliga ega ta midagi piix pane ja kas keegi on sellise asjaga siin foorumis kokku puutunud,et lambist hakkab jooksma

-
- Huviline
Re: roolivõim
bmw325ie36 kirjutas:mul siis selline jama nädalavahetusel,et panin masina käima(masin seisis kuuri all nädala)ja sõitsin välja,ja autoalt tilkus õlisõitsin kanali peale ja roolivõimult ta tuleb.küsimus siis selline et kui sõidan alla normi õliga ega ta midagi pe**e pane ja kas keegi on sellise asjaga siin foorumis kokku puutunud,et lambist hakkab jooksma
Sõita küll niimoodi ei tohi eriti.
Sest need asjad on mõeldud õliga käima, see on sama, kui laseks mootorist õli välja ja küsiks kas see midagi halba ei tee...
- bmw325ie36
- Huviline
- bmw325ie36
- Huviline
- bmw325ie36
- Huviline
Endalgi kahel talvel roolivõimendi ehmatanud.
Minu soovitus oleks( kui roolilati kummid terved), siis auto yles tõsta ja suruõhuga roolivõimendi puhtaks lasta. Endal peitus viga 2 seibis(alt vaates-asuvad roolivõimendi 2 ymmarguse mummu ja poldi vahel, sealt saab alguse võimendi pisike jahutus särk).
Nimelt originaalis on need Al-st, kuid selle soola mölluga sõites korrodeeruvad nad lihtsalt ära ning õli jookseb välja. Lahendus on- asenda need seibid vask seibidega, ning probleem kaob.
Loodan et on abi.
Minu soovitus oleks( kui roolilati kummid terved), siis auto yles tõsta ja suruõhuga roolivõimendi puhtaks lasta. Endal peitus viga 2 seibis(alt vaates-asuvad roolivõimendi 2 ymmarguse mummu ja poldi vahel, sealt saab alguse võimendi pisike jahutus särk).
Nimelt originaalis on need Al-st, kuid selle soola mölluga sõites korrodeeruvad nad lihtsalt ära ning õli jookseb välja. Lahendus on- asenda need seibid vask seibidega, ning probleem kaob.
Loodan et on abi.

E36 sedaan 316 M40
- bmw325ie36
- Huviline