teise auto istmed E36 bemmile
teise auto istmed E36 bemmile
värk siis selline et kas on keegi pannud E36 bemmile mingi teise auto mugavad istmed??ma tahaks midagi muud panna minuarust need originaalid pole üldse mugavad poes on aint mingid sport istmed,kas on mingil teisel autol sellised mis sobiks sellesse bemmi??
BMW 325i E36
Kuidagi rumalana tundub see jutt. Oled sa ikka mõne teise autoga sõitnud ? Mugavamaid ja veel sobiks ka ?
Kindlasti ei sobi sinna ühegi teise auto iste sisse nii, et sa ei peaks midagi ümber tegema
Aga nu kui võrrelda bmw istmeid mõne teise auto omaga siis minu arust on küll vaieldamatult mugavamad bmw sõiduasend ja iste. Juhul kui sa ei soovi muidugi mõne uuema mudeli bmw või mersu istmeid osta ja sinna sisse keevitada. Need on kindlasti mugavamad 

- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Selline tüüp nagu Sokkmiis mainis paar nädalat tagasi, et kuna ta saab pdevalt võrrelda E38 ja Audi S6 Plus istmeid, julgeb ta väita, et bemmi omadele ei saa isegi sellise röögatuse nagu S6 istmete mugavus näole ka... Ja ise- kohe kui istusin esimest korda bemmi, tundsin kohe, et see iste mulle sobib
Ja E36 istmete kohta ei oska ka midagi halba öelda...

- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Sõida selle skodilakiga 200km ja võrdle seda 200km bemmiga sõiduga, arvan, et siis saad paremini aru
See on sama, kui võrrelda pehmet voodit paraja voodiga- olen ka siis end nii kõveraks maganud et anna olla, sama on ka istmetega, vähemalt minu meelest.. Rootsis panin 600km jutiga ja muud polnud midagi, kui ainult parem jalg jäi nats kangeks, kuna pilooti pole... Istmete koha pealt- no problemo, tõsi kpll tegu E34ga, aga siiski... Oota Aaro kommentaar ära, ta oskab kindlasti neid autosid võrrelda 

sellepärast neid korvistmeteks nimetataksegi... kui sa päevas peksid sõitm 4-600km siis saaksid aru, et e36'el on väga mugavad istmedbumer1 kirjutas:ma sõitsin uuema koda octaviaga,sellel olid mugavad istmed pärast istusin enda kõvade istmete peale siis oli selline tunne nagu istuks kusagil vannis!!
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E30
Nojah, et siis skoda ja bmw iste. Andke kõik bmw fännid andeks
aga mõlemad on vähemalt minu arvates parajad õnnetused. Pole mõtet siin ütelda, et sõida mingi 3-400 km jutti. Olen sõitnud ja bmw istmest mingis ülivõrdes küll rääkida ei saa. Sama ka skoda iste - ehh selline tavaline kresla on
Asi on rohkem inimese kehas ehk rohkem, kellele meeldib bmw kõvem iste, kellele pehmem. Samuti külje jne. patjade seadmis võimalus. Mis näiteks minu E36 standard istmel puuduvad.
Teema iseenesest ju huvitav ja ei tasu siin inimest maha laita, et tahab teisi istmeid. Järelikult sobivad need tema istumis asendi ja kehavormidega rohkem. Ise ma muidugi teise margi istet bmw-sse ei topiks, katsetaks muidugi sport istmetega.

Asi on rohkem inimese kehas ehk rohkem, kellele meeldib bmw kõvem iste, kellele pehmem. Samuti külje jne. patjade seadmis võimalus. Mis näiteks minu E36 standard istmel puuduvad.
Teema iseenesest ju huvitav ja ei tasu siin inimest maha laita, et tahab teisi istmeid. Järelikult sobivad need tema istumis asendi ja kehavormidega rohkem. Ise ma muidugi teise margi istet bmw-sse ei topiks, katsetaks muidugi sport istmetega.
Bmw istmetest rääkides olen täitsa nõus, et bmw standardtaburett pole midagi erilist ja täitsa võrreldav muude saksa autode kraamiga. Aga õnneks pakutakse ka sportistet ja komfortistet (seda viimast küll vist ainult 5-st ülespoole). Sportiste on vähemalt minu tagumiku jaoks olnud küll väga tarbitav ka pikkadel distantsidel. See, et ta kõvem on kui keskmisel autol pole IMHO üldse paha - hoiab väga konkreetselt keha paigal, mitte ei lase kuhugi auku vajuda nagu nt erinevad prantslased.
Ülivõrdes võib muidugi rääkida Volvo esiistmetest. Sõbra V70-st ei tahtnud üldse välja tulla
Ülivõrdes võib muidugi rääkida Volvo esiistmetest. Sõbra V70-st ei tahtnud üldse välja tulla

-
- Huviline