E30 318i mootoris ragin!!! Probleem??
mmm, klapipesa lahti, võib-olla küll, seal teeninduses, kus mul seda ketipingutit vahetati pakuti ka seda, aga ei tea kindlalt. Loll küsimus, aga kas see klapipesa värk on ka mootorile ka ohtlik või võib veel sõita?
Ise ma kahtlustan veel ikkagi jagajat, kuna too loksub kuidagi imelikult. Jagaja on vist päris kallis jupp ka.
C-Style, kas sul vahetati ainult ketipinguti või kett ka? Minul jäi kett vana, äkki on ka asi selles?
Ja C-Style, kas sa elad Viljandis, kui jah siis võiks neid mootoreid kunagi kuulata, kuna ma ka ise käin vahest Viljandis ning olen ka pühapäeval, kuskil lõuna paiku, Viljandis?
Ise ma kahtlustan veel ikkagi jagajat, kuna too loksub kuidagi imelikult. Jagaja on vist päris kallis jupp ka.

C-Style, kas sul vahetati ainult ketipinguti või kett ka? Minul jäi kett vana, äkki on ka asi selles?
Ja C-Style, kas sa elad Viljandis, kui jah siis võiks neid mootoreid kunagi kuulata, kuna ma ka ise käin vahest Viljandis ning olen ka pühapäeval, kuskil lõuna paiku, Viljandis?
BMW= Sõidurõõm
See värk ka veel, et peale teeninduses käiku, kus klapivahesid regulleeriti, hakkas mootor nagu külmast peast natuke lonkama. Enne käis väga ilusasti. Soojast peast käib nüüd ka ilusasti, aga sedasi leigest peast hakkab nagu võdistama ning pöörded kõiguvad samuti. Hommikul külmast peast käivitades jääb ilusti ühtlaseslt käima, siis umbes 2 minti pärast hakkab nagu lonkama, natuke aega tutsub ja siis kui juba seier sinisest alast väljas jääb ilusasti käima. Äkki lambda, küünlad, juhtmed?
Pikk jutt tuli, aga katsuge aru saada
Pikk jutt tuli, aga katsuge aru saada

BMW= Sõidurõõm