Esitulede pirnid E36
- Tige Kala
- Huviline
Esitulede pirnid E36
Plaanis siis vahetada E36-l Compact-il esitule lambid (tavalised HB4-d Cool Blue vastu) kes mida arvab sellest ja ka gabariidid samade vastu ,mis sokkel gabariitidel ja kes mida üldse arvab sellest vahetusest???
Plaanis siis kasutada Osram lampe (kõik kriitika ja head küljed teretulnud)
Ette tänades...
Plaanis siis kasutada Osram lampe (kõik kriitika ja head küljed teretulnud)
Ette tänades...
Tige Kala® BMW 316iT E36 Touring 1998
ah mai hakka uut teemat tegema ja otsinuga ei leindud et vabandust OT pärast
et kas pirn hakkab läbi minema kui täistuli üks hakkas kollakat valgust näitama ? reflektor ikka samasugune ja tulesse vaadates ka sama, a valgus vihk on kollakas nüüd.
Palju Osram H1 Cool Blue pirnide eest välja käima peaks muidu ?

umbes 120eek/tk oli vistvvallo kirjutas:
Küsimus järgmine, kas nendel pirnidel saavutatakse valgem/sinisem valgus temperatuuri tõstmisega pirnis? Kui nii, siis peaks ta natuke kiiremini läbi põlema kui tavapirn?
Ise olen praegu parktulepirnid pannud cool blued. palju valgem ja ilusam kui vanadega- väga rahul.
528iA E28 1984
Uued autod on saadanast ...
Tartu inimesed peaksid Lõunakeskuse Autoringist saama. Mina sainh82lose kirjutas:olen vist kuskil varem küsinud aga kust neid saab? db-hps's plnud ja mujal pole ka parke näind,kõike muud onmeelis k kirjutas: Ise olen praegu parktulepirnid pannud cool blued. palju valgem ja ilusam kui vanadega- väga rahul.

528iA E28 1984
- Tige Kala
- Huviline
Räägin siis natuke lähemalt asjast:Nimelt minu Compactil siis kaugtulede pirnid olid HB3 sokliga,lähitulede omad HB4 sokliga ja pargid 5W W2,1x9,5D asemele läksid siis Osram HB3 Cool Blue 9005CB 60W P20D kaugtuledele,HB4 9006CB 51W P22D lähituledele ja 2825CB 12V 5W W2,1x9,5D parkidele).Sain need kõik hulgihinnaga ja kogu komplekt läks maksma ümmarguselt 580.-.Muide niipalju siis veel,et HB3 ja HB4 lampe Osram vist ise ei valmista,sest Osrami karpidest tulid välja Sylvania lambid mis olid mul ka originaalis esituledesLepard kirjutas:peale lähitulede vahetasid ära veel siis ka kaugtuled ja parktuled?Tige Kala kirjutas:Nii. Sai siis täna kõik kuus esilaternate lampi ära vahetatud Osram Cool Blue lampide vastu ja tunnistan ausalt vahe on märgatav.Minu poolt teema lukku.
Palju teised peale lähitule pirnide maksid?

Tige Kala® BMW 316iT E36 Touring 1998
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
DB-HP-st ostsin ka ise eelmine aasta need paljukiidetud ''vaese mehe xenonid'' ja minu E34-l kestsid need ainult mingi närused kuu aega, ei tea, milles asi oli... Kusjuures lõppesid need ära nii, et üks ühel päeval ja teine järgmisel päeval. Panin vist siis järgmiseks (kui mu mälu ei peta) Philipsi +50% pirnid ja need kestavad siiamaani.