Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Probleem selline,et kui gaas maha lasta siis pöörded seisavad veel mingi 5-8seki u1100rpm-i ja siis langevad sinna 700rpm-i peale. Milles võiks probleem olla?
heh... minupärast võta.... aga et see maha saada läheb ikka oma 1-2 tundi knnatust vaja, sest mul ei pääse nii lihtsalt sinna ligi... mul ju see gaasi aurusti seall ees
Kelle auto peal sa seda aju proovima hakkad? Kui keeruline seda tühikäigumootorit kätte on saada. Kas on ise mõtet jeblama hakata, palju
see aega võtaks?
unis kirjutas:Kelle auto peal sa seda aju proovima hakkad? Kui keeruline seda tühikäigumootorit kätte on saada. Kas on ise mõtet jeblama hakata, palju
see aega võtaks?
Sinu auto peal, kuid tundub et pole vaja
Tühikäigu regulaator ikka veel puhastamata...
siis võta genekas maha ja pääsed ehk isegi ilma käte lõhkumiseta... ise teinud seda tööd 3 bmw'l ja alati on käed lõhki... nii et katkised käed on garanteeritud
Nonii sais siis nats putitatud. Geneka harjased vahetatud(läks maksma 20eeki). Seda tühikäigu regulaatorit ma puhastatud ei saanud,kuna geneka mahavõtmine ja harjaste vahetus võttis kauem aega kui ma arvasin ja väljas jõudis juba pimedaks minna. Pimedas ma ei saanud enam arugi mida puhastada vaja. See regulaator jube peidus seal kolle all. Aga töö käigus avastasin,et ilma õhufiltrita langesid pöörded enam-vähem normaalselt.