K:Probleem piduritega
K:Probleem piduritega
On siis selline auto nagu bmw 318i 1992 a. taga on trummelpidurid ja hiljuti sai piduri peapump vahetatud kuna mansett ütles üles.Probleem on aga selline et nüüd jäävad pahatihti pidurid peale.Külmalt seda probleemi pole,aga kui natuke sõita siis on raskelt tunda et pidurid on peal ja siis lõpuks on nii et jäisel teel ei saa ei edasi ega tagasi kuna 1 ratas kerib ja teine on blokkis.Vahetasin klotsid ka ära.aga ei midagi.
Äki oskab keegi aidata?
ideaalne oleks kui keegi saadaks mulle pildi kuidas klotsid ja vedrud trumlis olema peavad.
väga piinlik situatsioon...
Äki oskab keegi aidata?
ideaalne oleks kui keegi saadaks mulle pildi kuidas klotsid ja vedrud trumlis olema peavad.
väga piinlik situatsioon...
Meeldivat päeva!
pidurid
kas enne pumba vahetust neid probleeme ei esinenud?
pump läkski katki .mansett läks katki,pidurid kadusid ära ja selle pärast saigi uus pump pandud.10 km sai sõita ja 1 taguratas pidur peal.ja nüüd ees ka pidur peal.vahetasin klotsid ära ja jälle pidur peal.
Aga tellisin trumlisse vedrude komplekti.Seal oli 2 vedrut mida mul pole auto küljes varem olnudki
Ma ei tea kuhu neid panna.ühtegi auku need ei sobi ka.Äkki keegi oskab mingeid jooniseid saata?
Aga tellisin trumlisse vedrude komplekti.Seal oli 2 vedrut mida mul pole auto küljes varem olnudki

Meeldivat päeva!
Vaata sealt, äkki näed midagi huvitavat - http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?m ... g=34&fg=10