Sisselaske kollektori eemaldamine?
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 316 Compact
- Kontakt:
Sisselaske kollektori eemaldamine?
Tere.
Proovisin otsingut ka, aga ei suutnud leida vastust (ma üldse selle otsinguga tihtipeale hädas).
(Edit: lisan igaks juhuks täpsemad andmed: '83 320, 92kW.)
Nimelt, kuidas M20-l sisselaske kollektorit eemaldada? Kõik poldid on lahti, aga see üks toru takistab (piinlik küll, aga ma ei tea, mis toru see täpselt on - tundub olevat ikka metallist ja kollektori keskelt läheb alla plokki vist). Ei saa aru kuidas seda eemaldada, natuke rapsisin, aga ei tahtnud ära lõhkuda ka. Seda küll annab keerata, aga ei tundunud, et see olulist tulemust annaks. Võibolla keerasin siiski ikka liiga vähe....
Oskab ehk keegi selle segase seletuse põhjal aidata?
Ette tänades,
Jarmo.
Proovisin otsingut ka, aga ei suutnud leida vastust (ma üldse selle otsinguga tihtipeale hädas).
(Edit: lisan igaks juhuks täpsemad andmed: '83 320, 92kW.)
Nimelt, kuidas M20-l sisselaske kollektorit eemaldada? Kõik poldid on lahti, aga see üks toru takistab (piinlik küll, aga ma ei tea, mis toru see täpselt on - tundub olevat ikka metallist ja kollektori keskelt läheb alla plokki vist). Ei saa aru kuidas seda eemaldada, natuke rapsisin, aga ei tahtnud ära lõhkuda ka. Seda küll annab keerata, aga ei tundunud, et see olulist tulemust annaks. Võibolla keerasin siiski ikka liiga vähe....
Oskab ehk keegi selle segase seletuse põhjal aidata?
Ette tänades,
Jarmo.
toru segab
see on õli tagasivoolu toru.prooviseda toru plokki sisse suruda,kollektori suhtes allapoole,nii saad kollektori kätte.tagasi samamoodi.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: Nissan Leaf
-
- Huviline
- Kontakt:
Re: toru segab
Vot selles see jama ongi, et ta nagu oluliselt ei lähe enam allapoole plokki. Kas tal ehk keerates tuleb mingit ruumi juurde allaliikumiseks?velts1 kirjutas:see on õli tagasivoolu toru.prooviseda toru plokki sisse suruda,kollektori suhtes allapoole,nii saad kollektori kätte.tagasi samamoodi.
-
- Huviline
- Kontakt:
Noh, ta mul täpselt selles poosis juba ongi, et kollektori küljest nagu oleks lahti (liigub) ja plokki ka natuke läheb sisse, aga täpselt mingi nõks on nagu ikka takistamas. Noh, eks peab siis rohkem suruma ja tõstma:)Cardo kirjutas:tõsta kollet ülesse ja suru toru alla, vahest kipub kinni "roostetama"
toru segab
suru siis kõvemini,pane õli,proovi kullinokkadega keerates suruda...