Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
aga sisemiselt ??Probleem selline et homme ostan plokkikaane mis on 318 oma ja ei tea kas läheb peale sest et ka minu arust on samad
tean et e30 91 a m 40 mootor on täpselt sama aga kas 316 ja 318 e36 omad on samad seda ei teagi
Kui tegu on M40 mootoriga, siis ei tohiks vahet olla kas see on e30 või e36 peal. Äkki keegi targem oskab kindlalt õelda, ise olen tegelenud ainult m10 mootoritega kunagi ja m40 kohta päris raudselt ei julge õelda
see minu meelest päris kindel et 1,6 ja 1,8 istuvad pesas nagu ühesugused, aga ma küsiks helgemate peade käest kas aju ja süüde ja muu säärane koos käigukasti ja genekaga on ka samad. Nimelt plaanis vahetus ette võtta sest 1,6 hakkab lõplikult otsasid andma...
Roland325 kirjutas:käigukast ja genekas ja muu on sama aga aju kohta ei oska õelda(kuigi arvan, et erilist vahet ei tohiks olla, sest kw vahe pole väga suur)