Mida ma peaksin tegema, st kas mingeid asju lasta kontrollida jne ?
autol nagu mingit probleemi ei ole sõidab ästi, käima läheb ka kohe.
mõned õpetlikud sõnad, kuidas peaksin edasi toimetama.
Tänud ette juba.
KaupoS

Kui sõidab siis nagu suurt ei oskagi enne midagi soovitada, kui filtrite ja õlide vahetus ja edu auto pidamisel - sa oled valinud ühe headest autodest.kaupo123 kirjutas:Tere ostsin endale esimese auto, nimelt bmw 330d, 2000a.
Mida ma peaksin tegema, st kas mingeid asju lasta kontrollida jne ?
autol nagu mingit probleemi ei ole sõidab ästi, käima läheb ka kohe.
mõned õpetlikud sõnad, kuidas peaksin edasi toimetama.
Tänud ette juba.
KaupoS
õnnitlen siis hea ostu puhulkaupo123 kirjutas:um käidud, õli, kõik filtrid, kont pandi täis. ja mingi jupp vahetati ära, puks.
muidu pidi ok olema.
kaupo123 kirjutas:jah, eks ma üritan see nv.Raitz kirjutas:Õnnitlused. Loodame, et varsti teed autost ka teema.
üks küsimus- teemast mööda, kuidas ma siia pildi panen, mitte lingina vaid, et kohe siin näha oleks ?!
ei, see mis siin on see on moblaga tehtud.Black kirjutas:Ja mis krdi pilt see on? Kus on esiots? Kus on taguots? Miks on vaja pildistada sisseseebitatud autot, kui on võimalus mõnikümmend minutit hiljem pildistada puhtusest kiiskavat autot? Tahaks vanasid aegasid tagasi. Kui pilti tegid vaid need, kes oskasid. Krdi digiajastu...
Sry, et nii kuri post tuli, aga fotohuvilisena on masendav sellist lörtsimist vaadata. Sa ei ole sugugi ainuke, 90% auto24 kuulutuste piltidest on samasugused...
PS. Avataril on Sul ju igati fine pilt. Tegija on erinev?