E36 325 92a generaator

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
mad112
Huviline
Kontakt:

E36 325 92a generaator

Postitus Postitas mad112 »

selline probleem, et ühekorra sõites hakkasid tuled jm hõõguma ja jampsima, ei laadinud...vahetasin vanad harjad ja tableti uute vastu välja ja hakkas uuesti laadima...sain umbes sadakond kilti sõita kui jälle sama jama...ei lae.kas pean terve geneka välja vahetama või asi elektri süsteemis. :?: :?: :?:
ja paljude ampritega geneka pean ostma...auto 325i :?: :?:
bmw 325i coupe 92a
Kasutaja avatar
Martin_L
Huviline
Kontakt:

Postitus Postitas Martin_L »

Kõige lihtsam on vana generaatori pealt toote kood võtta ja selle järgi
saab hinda, saadavust vaadata.
Powered By: E36 328i
rynno300
Huviline

Postitus Postitas rynno300 »

Mul kunagisel 525i-l oli sama jama. Küll mul ei võtnud alguses hõõguma tulesid vaid lihtsalt oli laadimis pinge madal. Vahetasin siis ära pingeregulaatori+harjad ja esimesed 5km. oli kõik hästi. Laadimis pinge ~14 V ja kõik tundus hea. Aga peale mõnda km. hakkas jama, kustus makk, tuled hõõgusid jne. Sain koju ära õnneks. Järgmine päev sai aku täis laetud ja peale pandud (et auto garaazi toimetada). Panin käima, panin veel naljaviluks desteri peale, kõik jälle ok. Aga mingi aja möödudes peale käimist jälle pingelang ja kõik. Viga põhjustas pingeregulaator - ka uus asi võib defektiga olla!
Esivedu on lastele Nelikvedu on naistele Tagavedu on meestele
Kasutaja avatar
Martin_L
Huviline
Kontakt:

Postitus Postitas Martin_L »

Nnjah mul endal hetkel suhtkoht sama jama. Proovisin pingeka vahetust laadimine paranes natuke kui ikka liiga madal mingi 13.4v.
Vaatasin et rootor oli ka suht kulund ja dioodiplokk oli kahtalselt roheline...
Niiet tellisin uue generaatori ära, hetkel on peal 90A kuid kavatsen pana 140A kuna hiljem plaanis natuke :lol: muusikat peale ehitada.
140A Herth+Buss generaator maksab 4096.- eek (letis) sealt saab mingi 10-15% AH kui on soovi anna teada tarne aeg ca 1.5nädalat.