E36 salongi valgustus
E36 salongi valgustus
Selline probleem, et salongi valgustus ei lähe põlema kui auto uksed avada. Laes olev lüliti ikka keskmises asendis. Ise laest lülitades kõik töötab. Kust üldse viga otsima hakata? Natuke jama kogu aeg pimedasse autosse istuda 

Viimati muutis MSW, 04.01.2009 16:29 09, muudetud 1 kord kokku.
Mul oli umbes sama probleem aga mul oli veel peale selle,et ei tahtnud põlema minna vaid jäid ka põlema. Korda isegi niimoodi,et aku sai tühjaks. Suhteliselt lihtne viga - see väike andur, mis jääb ukse ja kere vahele. Tuli hakkab põlema kui ukse lahti teed, siis see andur laseb järgi. Kuna te ilmselt mõlemad olete autojuhid,siis peaks see andur läbi olema just juhiuksel. Seda hea lihtne vahetada ka- keerad ühe kruvi lahti,võtad 2 juhet tagant ära, tood romulast uue,paned külge (või poest); või on äkki oksudeerunud või väsinud ning ehk aitab liigutamine või määrimine. Mind aitas see 

Peaks vist olema see mikrolüliti....
http://home.earthlink.net/~frankie66/ca ... witch.html
Tõenäoliselt on see valguse jama seotud ka kesklukuga....enda autol tulevad uksed esimese lukustamise peale uuesti lahti ja alles teisega jäävad kinni.Eks siis tuleb jälle uks laiali lammutada
http://home.earthlink.net/~frankie66/ca ... witch.html
Tõenäoliselt on see valguse jama seotud ka kesklukuga....enda autol tulevad uksed esimese lukustamise peale uuesti lahti ja alles teisega jäävad kinni.Eks siis tuleb jälle uks laiali lammutada

- birgit123
- Klubiliige EKBK
- Peamine sõiduk: BMW 530d xDrive 09/2018, BMW 318iS 09/1993
Re: E36 salongi valgustus
Päikesesirmide juures on sellised nagad olemas, mõlemal pool kuhu vahele saad panna lapiku kruvikeeraja. Siis peaks laevalgusti kate ära tulema.
Otsi selline karp üles......
See juhibki kogu seda salongi valgust, kesklukku jne

Mul natuke teine mure.
Autos oli täiesti tavaline lagi, ilma päiksesirmi valguse ja koht valgustiteta.
Ostsin siis täis komplektse mustalae,kohtvalgustiga laevalgustuse ja päikesesirmid valgustusega.
lagi sai kenasti külge. Päikesesirmi valgus ka kenasti töötab nii nagu peaks, kohtvalgustis ka, aga ei saanud seda üldist salongi valgustust õigesti tööle. Põleb poole tugevusega.
Keegi kes vahetanud, oskab öelda kuidas õigesti tööle saada või saata mingi skeemi või suunata kuhugi teemasse kus saaks infot
Algselt oli see

Nüüd:

Autos oli täiesti tavaline lagi, ilma päiksesirmi valguse ja koht valgustiteta.
Ostsin siis täis komplektse mustalae,kohtvalgustiga laevalgustuse ja päikesesirmid valgustusega.
lagi sai kenasti külge. Päikesesirmi valgus ka kenasti töötab nii nagu peaks, kohtvalgustis ka, aga ei saanud seda üldist salongi valgustust õigesti tööle. Põleb poole tugevusega.
Keegi kes vahetanud, oskab öelda kuidas õigesti tööle saada või saata mingi skeemi või suunata kuhugi teemasse kus saaks infot
Algselt oli see

Nüüd:

BMW e36 M52B25 DTM viewtopic.php?f=4&t=37329&start=600
- VerineVelg
- Huviline
- Peamine sõiduk: BmW
Ma vahetasin ka ära kuid mul ei põle kohtvalgustid.
Bayerische Motoren Werke.
- VerineVelg
- Huviline
- Peamine sõiduk: BmW
Lambil pistikul 1 juhe rohkem. Tõstsin ühe juhtme üle või "sildasin" Ühesünaga lampide jooteribad või rajad oli nii lihtsad et lugesin välja kuhu voolu vaja. See oli Väga ammu aga loodan et abiks.
Bayerische Motoren Werke.