E36 abs ei tööta
E36 abs ei tööta
mis võib viga olla kui absi tuli lambist põlema läks ja abs ei tööta. autoks 325i E36
BMW 325i E36
-
- Huviline
- Kristjan_K
- Huviline
sul võib lihtsalt mõne abs-i anduri juhe katki olla ja kohe terve süsteem enam ei tööta.
mu enda autol vähemalt selle pärast abs ei tööta,kuna esimese vasaku abs-i anduri juhe oli kuhugi kinni jäänud ja selle tagajärjel pooleks läinud.nimelt need juhtmelõkatsid kipuvad amrodi kinnituskronsadest lahti tulema ja siis võib juhe kinni takerduda.
kui huvi on siis sõida tõstuki peale ja uuri asja,ehk sul ka sama mure.iseenesest mina pead ei vaevaks sest ilma abs-ita ongi talvel parem sõita.
mu enda autol vähemalt selle pärast abs ei tööta,kuna esimese vasaku abs-i anduri juhe oli kuhugi kinni jäänud ja selle tagajärjel pooleks läinud.nimelt need juhtmelõkatsid kipuvad amrodi kinnituskronsadest lahti tulema ja siis võib juhe kinni takerduda.
kui huvi on siis sõida tõstuki peale ja uuri asja,ehk sul ka sama mure.iseenesest mina pead ei vaevaks sest ilma abs-ita ongi talvel parem sõita.
e36 320i coupe
Tuleb nii sõita, et neid situatsioone ei tekiksmeph kirjutas:Ei ütleks, et talvel ilma ABS'ita parem sõita on. Linnaliikluses vähemalt tuleb päris tihti abiks, kui mingid "tarkpead" sõita ees ei oska. Kriisisituatsioonis pahatihti ei tule kõik nn. "pidurdamistarkused" pähe ja kipub julmalt pedaali tallama.

- meph
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 320Ci E92
- Telefon: 5140229
- Kontakt:
Alati pole selliseid situatsioone võimalik vältida. "Ajugeeniuseid" kipub liikluses ikka kohtama.
Näiteks kui keegi sulle peateele ette sõidab.... Esmane reaktsioon kipub ikka olema "pedaal põhja" kui sekundi või kaks toibuda oled jõudnud, siis tuleb tarkus tavaliselt pähe tagasi, aga need paar sekundit võivad pahatihti olla just otsustavad.
Kusagil driftides ja jäärada sõites võib loomulikult ABS'ita olla mõistlikum ja põnevam sõita, kuid elavas liikluses on hea teada, et mingigi abimees seljataga piilumas on.
Ja noh... E36 puhul ABS jääraja jaoks eemaldada on võrdlemisi lihtne, ei pea andureid puruks taguma hakkama
Piisab relee eemaldamisest 
Näiteks kui keegi sulle peateele ette sõidab.... Esmane reaktsioon kipub ikka olema "pedaal põhja" kui sekundi või kaks toibuda oled jõudnud, siis tuleb tarkus tavaliselt pähe tagasi, aga need paar sekundit võivad pahatihti olla just otsustavad.
Kusagil driftides ja jäärada sõites võib loomulikult ABS'ita olla mõistlikum ja põnevam sõita, kuid elavas liikluses on hea teada, et mingigi abimees seljataga piilumas on.
Ja noh... E36 puhul ABS jääraja jaoks eemaldada on võrdlemisi lihtne, ei pea andureid puruks taguma hakkama

-
- Huviline
Mul on täna sama mure tekkinud, lihtsalt sõiduajal läks põlema nii ABS kui ja ASC tuled põlema. Kui pärast auto käima panin siis nad peale käivitamist kustusid umbes minutiks ära ja siis uuesti põlema:(
Kas asi siis ikka nduris nagu siin kirjutavad või mingi muu asi ka olla võib näiteks. mingi blokk või relee, kuna märkasin et spidoka nool ka kuidagi juksima hakanud?
On kellgil midagi soovitada, peale seda et peab minema diagnostikale? Võib olla kellelgi oli midagi sarnast? Autoks E39 manuaal.
Kas asi siis ikka nduris nagu siin kirjutavad või mingi muu asi ka olla võib näiteks. mingi blokk või relee, kuna märkasin et spidoka nool ka kuidagi juksima hakanud?
On kellgil midagi soovitada, peale seda et peab minema diagnostikale? Võib olla kellelgi oli midagi sarnast? Autoks E39 manuaal.
MOEBIUS, kasutaksid Sa seda foorumit sihipäraselt, teaksid juba, et ka spidoka näidu jaoks on vaja korras ABS.i andurit (vasak tagumine).MOEBIUS kirjutas:...kuna märkasin et spidoka nool ka kuidagi juksima hakanud?
On kellgil midagi soovitada, peale seda et peab minema diagnostikale?
No offence, aga iga nädal esitatakse seda küsimust ikka korra. Ja mis Sul diagnostika vastu on? Auto omanikule seal ju haiget ei tehta. Isegi autole mitte.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
-
- Huviline
Uut teemat tegema ei hakka!
Teema mul selline et nädal tagasi hakkas ABS tuli põlema ja pärast väiksest sõitu kustus ära.Oli ka nii et isegi pärast pikka sõitu hakkas põlema
Kuid nüüd viimastel päevadel põleb koguaeg ja ABS ka ei tööta.
Kus kohast võiks viga otsida?
Teema mul selline et nädal tagasi hakkas ABS tuli põlema ja pärast väiksest sõitu kustus ära.Oli ka nii et isegi pärast pikka sõitu hakkas põlema

Kus kohast võiks viga otsida?
BMW e36 M52B25 DTM viewtopic.php?f=4&t=37329&start=600
Kus saaks anduri?
palju maksab?
Ja kas selle vahetus on keeruline, et peab kuskil teenindusse minema või saab ise hakkama?
palju maksab?
Ja kas selle vahetus on keeruline, et peab kuskil teenindusse minema või saab ise hakkama?
Auto seisis garaažis pea nädal ja täna sai sõitmas käidud ja ime kombel hakkas ABS jälle tööle
ABS pole viimased 2kuud töötanud ja nüüd järsku ärkas ellu jälle

-
- Huviline
- Kontakt:
näe, ja nüüd ei peagi autot remontimaAuto seisis garaažis pea nädal ja täna sai sõitmas käidud ja ime kombel hakkas ABS jälle tööle

oleks eelmine kord diagnostikas ära käinud ( ja auto lõpuks ära remontinud)oleks niisama raha maha visanud ju?
Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520
ABS andur
Tobe küsimus aga kui andur jumpsib , et kord põleb ja kord ei põle kas siis ABS töötab või ei tööta?
Re: ABS andur
Kord töötab, kord ei tööta.jaakaak kirjutas:Tobe küsimus aga kui andur jumpsib , et kord põleb ja kord ei põle kas siis ABS töötab või ei tööta?
Indrek
Mul sama jama. Alguses paned auto käima kõik oleks nagu kombes. Sõidad 5-10 min siis läheb ABS-i tuli põlema. Põleb mingi aja ja jääd fooritaha seisma ning ära võites enam ei põle. Nii korduvalt.
Olen uurinud neid andureid. Ning avastasin, et ühe anduri küljest on väike tükk ära murdunud. Arvatavasti võib viga selles olla. Muus nagi viga ei leidnud juhtmen olid korras ja ühendus kohad puhastasin ära. Klotsid on uued. Nii, et siis andurit vahetama.
Minule uudiseks oli siit oletu hulgast see, et kui andur jambsib siis ABS füüsiliselt ka ei tööta. Huvitav miks see nii lahentatud on. ?
Olen uurinud neid andureid. Ning avastasin, et ühe anduri küljest on väike tükk ära murdunud. Arvatavasti võib viga selles olla. Muus nagi viga ei leidnud juhtmen olid korras ja ühendus kohad puhastasin ära. Klotsid on uued. Nii, et siis andurit vahetama.
Minule uudiseks oli siit oletu hulgast see, et kui andur jambsib siis ABS füüsiliselt ka ei tööta. Huvitav miks see nii lahentatud on. ?
-
- Huviline
- Kontakt:
mis mõttes nagu?? vahetad lihtsalt lambist anduri ära?? kui viga ikka ilmneb siis vahetad järgmise anduri??Olen uurinud neid andureid. Ning avastasin, et ühe anduri küljest on väike tükk ära murdunud. Arvatavasti võib viga selles olla. Muus nagi viga ei leidnud juhtmen olid korras ja ühendus kohad puhastasin ära. Klotsid on uued. Nii, et siis andurit vahetama.
et sa ennast surnuks ei sõidaksMinule uudiseks oli siit oletu hulgast see, et kui andur jambsib siis ABS füüsiliselt ka ei tööta. Huvitav miks see nii lahentatud on. ?
Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520
Tõeliselt rumal küsimusharti1234 kirjutas:Minule uudiseks oli siit oletu hulgast see, et kui andur jambsib siis ABS füüsiliselt ka ei tööta. Huvitav miks see nii lahentatud on. ?

Kui andur ei tööta siis mille järgi auto peaks aru saama, kas on vaja ABS-i rakendada ja millisel rattal. Loomulikult siis lülitatakse ABS välja, et sa ennast kasti ei sõidaks kuna pidurdades vale info põhjal rattaid valesti, kaob autol ka juhitavus ära.
Indrek