Katalüsaatorit bmw 318i
Katalüsaatorit bmw 318i
Kas keegi oskab soovitada kust saaks normaalse hinna eest katalüsaatorit bmw 318i 85kw 1994a. Tänan vastuste eest.
Viimati muutis nuganen, 02.02.2008 19:46 33, muudetud 1 kord kokku.
Alustuseks pealkiri korda!
Ladu24.ee pakub Mufflex`i oma 9000.-. Seda Sa vist ei mõtle soodsa all. Soodsam sellest kindlasti lammutus, aga sealne seisukord neil?
Võid ka teha ostu/müügi varuosade alla teema, et ostad neid.
Või seal kellelgi lammutuseks selline masin, uuri!
Olemas ka veel universaalsed katid, aga ei oska neist arvata midagi.
Ladu24.ee pakub Mufflex`i oma 9000.-. Seda Sa vist ei mõtle soodsa all. Soodsam sellest kindlasti lammutus, aga sealne seisukord neil?
Võid ka teha ostu/müügi varuosade alla teema, et ostad neid.
Või seal kellelgi lammutuseks selline masin, uuri!
Olemas ka veel universaalsed katid, aga ei oska neist arvata midagi.
E36 325i 92; E32 730iA 91(läinud) | E34 525tdsA 95 (läinud)
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Lisaks Raini jutule- kuna oled foorumis uus, siis palun tutvu ka foorumi reeglitega kohe alguses

kimmo kirjutas: 3. Foorumi ametlik keel on eesti keel. "Eesti keel" nende reeglite mõistes tähendab ametlikku kirjakeelt vastavalt ametlikele õigekeelsusnormidele. Postitused peavad olema korrektselt kirjutatud, niiet neist on võimalik aru saada - punktid, komad, tühikud, suured algustähed jne.
Cardo, sa oled ka nats imelik, proovi sellest midagi välja lugeda, kui pole selgust. Ei usu, et siin oleks punt hagijaid, lihtsalt üle mõistuse palju võtab aega vastasel juhul asja sisuni jõudmiseks! Näiteks mina ei oska korralikult otsingut kasutada, ega ma sellepärast iga kord uut teemat ei tee. Tegelikult oleks abiks, kui keegi seletaks täpsemalt otsingut, ma arvutis ikka suht kott ja abi oleks teretulnud. Asi võiks olla ka vanadele inimestele, kes arvutit hästi ei valda inimeste keeles arusaadavaks tehtud 

Re: Katalüsaatorit bmw 318i
1400.- on universiaalne kat mis peaks 1.8 mootorile sobima. Kus asid täpsemalt, siis teab kuhu soovitada minna.nuganen kirjutas:Kas keegi oskab soovitada kust saaks normaalse hinna eest katalüsaatorit bmw 318i 85kw 1994a. Tänan vastuste eest.
2006 118D :)
1999 328 CI väikest viisi sõidu rõõmu :) --> Ajalugu
1992 318is rakett :) --> ajalugu.
1999 328 CI väikest viisi sõidu rõõmu :) --> Ajalugu
1992 318is rakett :) --> ajalugu.
AARE530 kirjutas:Lisaks Raini jutule- kuna oled foorumis uus, siis palun tutvu ka foorumi reeglitega kohe alguses
kimmo kirjutas: 3. Foorumi ametlik keel on eesti keel. "Eesti keel" nende reeglite mõistes tähendab ametlikku kirjakeelt vastavalt ametlikele õigekeelsusnormidele. Postitused peavad olema korrektselt kirjutatud, niiet neist on võimalik aru saada - punktid, komad, tühikud, suured algustähed jne.
to Nuganen: Ma tean kuidas sa ennast nüüd tunned