Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Kui andurit ei ole siis UM-ist läbi ca 200 eeku ja koha mainis juba Rynno300 ära, muidugi vaata kas juhtmed on pistiku juurest korras, tavaliselt on seal kala.
Minu teada asub välistemperatuuri andur vasaku udutule juures.
Juhuslikuld, kui teda pole seal olnudki , siis tehasest on pistik kinnitatud ette radika juures (üleval). Ja ära ehmu kui ühendad anduri pistikuga siis kohe ei hakka õiget temperatuuri näitama, nii et pead pisut ootama!
Viljar kirjutas:Kui andurit ei ole siis UM-ist läbi ca 200 eeku ja koha mainis juba Rynno300 ära, muidugi vaata kas juhtmed on pistiku juurest korras, tavaliselt on seal kala.
UMis uus tempi andur ca 400.-kr kui mitte isegi törts rohkem.
Vasaku udutule taga peaks jah rippuma...
Viljar kirjutas:Kui andurit ei ole siis UM-ist läbi ca 200 eeku ja koha mainis juba Rynno300 ära, muidugi vaata kas juhtmed on pistiku juurest korras, tavaliselt on seal kala.
UMis uus tempi andur ca 400.-kr kui mitte isegi törts rohkem.
Vasaku udutule taga peaks jah rippuma...
Ossa, mina mäletan, et e34 ostsin, siis maksis miskit 170-180 eeku ja seda siis Tallinna UM-is.
um-is on jah andur olemas aga kust ma selle õige koodi saan milline mulle sobik?
kas on selline programm olemas et ma saaks toote koodi teada ja siis um-st vaadata palju maksab?
kui sul piduri tuulekanalid alles on, siis selle küljes peaks olema. (vasakulpool, kanali peal) - see on siuke hea koht, kus mootorisoe tuulega minema viiakse
ma sain ühest lammutusest 25 eeguga ja siiamaani töötab
Eile otsisin ja otsisin aga üles ei leidnud Võimalik et juhe üldse puruks tõmmatud või lõigadut. Mingi juhtme ma leidsin aga see oli otsast kinni teibitud ja puruks vist lõigatud. Kuidas ma proovida saaksin, et õiget juhet leida?
Minevik: Ford Scorpio 2.0 89a 85kW, BMW 320 110kW 91a, Toyota Corolla 1.3 89a, BMW 524 TDA 85kW 90a, BMW 316 75kW 92a
Olevik: BMW 318i 83kW 92a