Kui keegi teab midagi siis abi tere tulnud!!Tahaks selle mure eest saada.
Ise elan Viimsis ,seega andke teada kus lähim diagnost ja äkki teab ka tel. nr.Cert85 kirjutas:See peaks olema see istmematt, mis asetseb siis kõrvalistuja istmes ja tunnetab siis, kas seal istutakse või mitte. Oleneb kus asud, sellest ka diagnostika koht.
Aga ennem mingeid oletusi vist tasuks jah diagnostika teha. Seal võib ka miskit muud olla. Võib-olla polegi otseselt miskit viga, aga selle käivituse tagajärjel luges endale miskise veakoodi sisse ja aitab selle kustutamine lihtsalt. Kuna võib-olla tegeliku viga ei eksisteerigi- elektroonika
Milleks need siis autole on pandud? Progeme aina asju välja ja riskime eludega? Ei näe nagu asjal mingit ideed ja siiamaani ei ole saanud ühelgi autol sellest padjast jagu.MartenL kirjutas:Truumu teeb jah diagnosti, aga kui andur istmepadja andur ikka katki ja uut ei taha osta, siis välja progeb ikkagi Patric. Seega võiks aja kokkuhoiu mõttes kohe sinna minnaMa ei hakanud 3000.- vahetust ette võtma, kuna liiga õrn on see padja-süsteem ning pole nii rikas, et üle kuu neid vahetada.
P.S. kui tuli põleb, ei tööta ükski bag
Kust leiab patricu andmed?MartenL kirjutas:Truumu teeb jah diagnosti, aga kui andur istmepadja andur ikka katki ja uut ei taha osta, siis välja progeb ikkagi Patric. Seega võiks aja kokkuhoiu mõttes kohe sinna minnaMa ei hakanud 3000.- vahetust ette võtma, kuna liiga õrn on see padja-süsteem ning pole nii rikas, et üle kuu neid vahetada.
Ma ei saa aru miks on vaja selliseid summasid maksta. Mati andur on 1314.- krooni (just ostsin) ja ongi nii. Ylej22nud teed ise. Mina plaanin küll. Samast murest saab ka minu e46 328 teemast lugeda.MartenL kirjutas:Truumu teeb jah diagnosti, aga kui andur istmepadja andur ikka katki ja uut ei taha osta, siis välja progeb ikkagi Patric. Seega võiks aja kokkuhoiu mõttes kohe sinna minnaMa ei hakanud 3000.- vahetust ette võtma, kuna liiga õrn on see padja-süsteem ning pole nii rikas, et üle kuu neid vahetada.
kui maksab 1314.- siis mõttekas ikkagi osta see andur,pole just nii suur summa aga kas saab ikka ise vahetada? Ja pärast peab vist ikka diagnostikasse minema?siim_s kirjutas:Ma ei saa aru miks on vaja selliseid summasid maksta. Mati andur on 1314.- krooni (just ostsin) ja ongi nii. Ylej22nud teed ise. Mina plaanin küll. Samast murest saab ka minu e46 328 teemast lugeda.MartenL kirjutas:Truumu teeb jah diagnosti, aga kui andur istmepadja andur ikka katki ja uut ei taha osta, siis välja progeb ikkagi Patric. Seega võiks aja kokkuhoiu mõttes kohe sinna minnaMa ei hakanud 3000.- vahetust ette võtma, kuna liiga õrn on see padja-süsteem ning pole nii rikas, et üle kuu neid vahetada.
Varsti kavatsen tegema hakata ja kindlasti kirjutan sellest ka oma teemas. Veakoodi v6in Sul ise 2ra kustutada. Anna teada. Lepime kokku. Mati vahetuseks tuleb ilmselt tool v2lja v6tta. Eks n2is..ristokru kirjutas:kui maksab 1314.- siis mõttekas ikkagi osta see andur,pole just nii suur summa aga kas saab ikka ise vahetada? Ja pärast peab vist ikka diagnostikasse minema?siim_s kirjutas:Ma ei saa aru miks on vaja selliseid summasid maksta. Mati andur on 1314.- krooni (just ostsin) ja ongi nii. Ylej22nud teed ise. Mina plaanin küll. Samast murest saab ka minu e46 328 teemast lugeda.MartenL kirjutas:Truumu teeb jah diagnosti, aga kui andur istmepadja andur ikka katki ja uut ei taha osta, siis välja progeb ikkagi Patric. Seega võiks aja kokkuhoiu mõttes kohe sinna minnaMa ei hakanud 3000.- vahetust ette võtma, kuna liiga õrn on see padja-süsteem ning pole nii rikas, et üle kuu neid vahetada.
kas mitte kolmesel selline tegevus keelatud pole (kõrvalistuja patja ei saa kuskilt välja lülitada, minu 318'l igatahes ei saa)siim_s kirjutas:Aga mõelge enne selle emuleerimise tegemist kõvasti järele. Kas te suvatsete autot kunagi müües sellest nikerdisest ka järgmisele ostjale rääkida.
Või kui masin läheb üldse kuskile müügimehe kätte müüki, kes selliseid asju kindlasti ei maini.
Lihtsalt kui kunagi mõni mees paneb kõrvalistuja toolile lapse turvatooli ja see peale kokkupõrget tagaaknasse lendab peaks ikka selle "second süsteemi" aretajal endal **** tunne küll olema.
ei ole ju, kui matt katki siis ei tööta ükski padi ning armatuuris annab tuluke märku airbagi veast, bemm on muidugi kaval, üle kümne aasta selliseid eriti mitte-kestvaid matte teinud, mõni aeg tagasi maksid need ulmelist raha ka, nüüd natukene odavamaks läinud. aga see teine teema.siim_s kirjutas: Sama asi praktiliselt. Olen sõitnud pool aastat autoga, millel turvapadjad tegelikult ei ole kunagi töötanud. Seda ma age ei teadnud, kuna mingi svamm "second süsteem" oli aretatud.
et siis eeldame, et kõik müüjad on valelikud sead?, sellise loogika järgi tuleks autot ostma minnes kõik padjad lahti kakkuda ja igaksjuhuks kontrollida ega takisteid pole pandud, käigukastist saepuru otsida jne, teed sa nii? eks kõik müüja poolt peidetud vead jäävad tema südametunnistesele.siim_s kirjutas:Keiss ju suht sama. Müüja ei rääkinud asjast midagi.
Nii et kui kindel ei ole siis soovitan asja ilusti ja korrektselt korda teha(lasta).
Ei ole minu asi öelda mida võite ja mida mitte ei või teha. Samas on minul võibolla nüüd parem kui olen sellele tähelepanu pööranud.teritaja kirjutas:et siis eeldame, et kõik müüjad on valelikud sead?, sellise loogika järgi tuleks autot ostma minnes kõik padjad lahti kakkuda ja igaksjuhuks kontrollida ega takisteid pole pandud, käigukastist saepuru otsida jne, teed sa nii? eks kõik müüja poolt peidetud vead jäävad tema südametunnistesele.siim_s kirjutas:Keiss ju suht sama. Müüja ei rääkinud asjast midagi.
Nii et kui kindel ei ole siis soovitan asja ilusti ja korrektselt korda teha(lasta).
ok, ütlen siis nii:
kes tahaks, et tal padjad töötaksid aga hetkel pole 2k raha välja käia asja kordategemiseks siis saab asja ajutiselt lahendatud 1000x odavamalt. sobib?
selge, internet on suur ja lai ning alati ei tasu siis kõike uskuda, võtan oma sõnad tagasi ja lähen UM'i matti ostma.patrik kirjutas:naljamehed
kas keegi ei pannud tähele et
esiteks on skeem vale
teiseks on ebaratsionaalselt koostatud
sellega jääb airbagile mulje et keegi kõrval ei istu
teiseks dioodi kahe takisti vahele panna oskavad vist ainult ameeriklased
teeb sama välja kui ma ütlen et olen 100 pluss 78 cm pikk selle asemel et öelda et olen 178 cm pikk
nullis tagasi. aga see juka pakutud emulaator?teritaja kirjutas:selge, internet on suur ja lai ning alati ei tasu siis kõike uskuda, võtan oma sõnad tagasi ja lähen UM'i matti ostma.patrik kirjutas:naljamehed
kas keegi ei pannud tähele et
esiteks on skeem vale
teiseks on ebaratsionaalselt koostatud
sellega jääb airbagile mulje et keegi kõrval ei istu
teiseks dioodi kahe takisti vahele panna oskavad vist ainult ameeriklased
teeb sama välja kui ma ütlen et olen 100 pluss 78 cm pikk selle asemel et öelda et olen 178 cm pikk