Auto siis 92.a 325i
Mootoril plokikaan kõver. Kuidas on mõttekas ja mida on mõttekas vahetada ja teha siis peale selle lihvimise.
Palun andke nõu ja just tahaks teada palju see kõik maksma võib minna

Ega te nalja ei teebirgit123 kirjutas:Ma pigem arvan et ikka 30k kantiMuiduMees kirjutas:midagi on nagu kõrvu jäänud, et valdek vist mainis et kui päris põhjalikult teha, siis summad jäävad sinna 20K eegu kanti..
sellepärast ei puhugi,et plokikaas kõver on ja kui tahad normaalselt sõita saada pead vähemalt 15 kiloga ikka arvestama. Mul kunagi e-36 m50 mootoril plokikaane tihendi vahetus, lihvimine ja hüdrotõukurite vahetus ja sinna juurde võibolla veel midagi nipet näpet mis niiöelda teepeale ette jäi... läks kokku 18500.-Kondimurdja kirjutas:Ega te nalja ei teebirgit123 kirjutas:Ma pigem arvan et ikka 30k kantiMuiduMees kirjutas:midagi on nagu kõrvu jäänud, et valdek vist mainis et kui päris põhjalikult teha, siis summad jäävad sinna 20K eegu kanti..![]()
Siis võib selle täis kapremondi unustada.
Öelge, mida lihtsalt nipet näpet peab seal tegema, et jälle normaalselt sõitma saada.
Üks asi on kaan lihvida...teine asi?....jne?
Ja veel, miks mul kadus soojendus ära? Enam ei tule mitte kuidagi sooja salongi. Olen õhutanud igat moodi, et saada mulle välja ja jne jne aga sooja enam sisse ei saa.MILLES ON ASI?