e36 328i salongipuhur
- bmw-vanos
- Huviline
- Peamine sõiduk: e46 330d 150kw,6 manu
e36 328i salongipuhur
kasutasin otsingut aga ei leidnud kahjuks,lugu sikune siis et mul kliimaga variant displayga elektrooniline,väiksel astmel hakkab nagu urisema see ventliaator seal ees kuskil aga kui panen poole peale kiiruse ja rohkem siis enam ei tee seda häält,et kas on see siili viigi vms,et kas annab seda parandada või uut jubinat vaja?
Re: e36 328i salongipuhur
Mul sama asi. 2. astmel vahest viliseb. 1, 3 ja 4 astmel vaikus majas. Minu autol siis kliimat pole aga tegu ikkagi e36-ga. Mõned targemad arvasid, et salongipuhuri ventilaatori laagrid läbi.
- casablanca30
- Huviline
Re: e36 328i salongipuhur
Sama probla põhimõtteliselt, selle vahega, et uriseb, kuid kõigis astmeis töötab, kuigi puhumine jääb ikka väga nõrgaks. Kui panna reźiimile "Aken puhtaks", peaks hakkama puhuma nii, et puhub juuksed peast, aga ei... Niipalju, kui infot olen saanud, siis ilmselt tuleb välja vahetada ventilaator.
Aga veel üks küsimus - kuigi panen soojenduse põhja (32C peale) ei puhu eriti kuuma õhku. Vahel on selline lugu, et kohapeal seistes hakkab üldse külma õhku puhuma. Kontrollisin jahutusvedeliku taset - see on ok. Äkki on õhk süsteemis sees? Ühel sõbral oli E34-l taoline probleem ning selle põhjuseks oli kliimaseadme/salongikütte pumba (äkki mingisugune tsirkulatsioonipump?) rike. Kas on ka E36-l selline pump äkki peal?
Kusagilt siit foorumist lugesin, et enamikel mootoritel (BMW omadel) on automaatne õhutussüsteem, kuid kuidas ma tean, et minul see on või ei ole? Ja kui ei ole, siis kuidas see õhutamine käib?
Aga veel üks küsimus - kuigi panen soojenduse põhja (32C peale) ei puhu eriti kuuma õhku. Vahel on selline lugu, et kohapeal seistes hakkab üldse külma õhku puhuma. Kontrollisin jahutusvedeliku taset - see on ok. Äkki on õhk süsteemis sees? Ühel sõbral oli E34-l taoline probleem ning selle põhjuseks oli kliimaseadme/salongikütte pumba (äkki mingisugune tsirkulatsioonipump?) rike. Kas on ka E36-l selline pump äkki peal?
Kusagilt siit foorumist lugesin, et enamikel mootoritel (BMW omadel) on automaatne õhutussüsteem, kuid kuidas ma tean, et minul see on või ei ole? Ja kui ei ole, siis kuidas see õhutamine käib?