Kui matt-andur tinutatud, et tuli ei põleks, kas padjad toim

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
Kasutaja avatar
jants007
Huviline

Postitus Postitas jants007 »

Mingi aeg tagasi hakkas turvapadja tuli põlema. UM-is öeldi esi parempoolse istme all olev matt-andur. Üks tegelane tinutas seal karbis midagi, pani juhtmed ka külge häkkis vähe ja tuli kustus. Kas mul avanevad turvapadjad kokkupõrke korral või ei. Sest olen huvitatud, et kui nad juba ette nähtud on siis võiksid ka toimida. Ostsin lammarist selle matt-anduri väike must karp mis on istme all ja selle küljes mingi õhuke spiraalne...tundub istme seest võetud. Kas on mõtet lasta vahetada, üks remondimees ütles, pole mõtet vahetada padjad avanevad nii või naa.
BMW 330XD 135kw
bumer_kurt
Huviline

Postitus Postitas bumer_kurt »

jants007 kirjutas:Mingi aeg tagasi hakkas turvapadja tuli põlema. UM-is öeldi esi parempoolse istme all olev matt-andur. Üks tegelane tinutas seal karbis midagi, pani juhtmed ka külge häkkis vähe ja tuli kustus. Kas mul avanevad turvapadjad kokkupõrke korral või ei. Sest olen huvitatud, et kui nad juba ette nähtud on siis võiksid ka toimida. Ostsin lammarist selle matt-anduri väike must karp mis on istme all ja selle küljes mingi õhuke spiraalne...tundub istme seest võetud. Kas on mõtet lasta vahetada, üks remondimees ütles, pole mõtet vahetada padjad avanevad nii või naa.
http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php ... #p14483264
Kasutaja avatar
jants007
Huviline

Re: Kui matt-andur tinutatud, et tuli ei põleks, kas padjad toim

Postitus Postitas jants007 »

Tänud
BMW 330XD 135kw
Vasta