Tere!
320i 92 aasta E36.
Mure selline, et visko sidur on vist läbi.
nimelt kui näiteks kohapeal gaasi anda siis umbes 2000rpmi peal hakkab kapotialune undama.
milles võib viga olla ? visko sidur ?
Ja radikas on mul vist 1.6 oma kuna radika peale on kirjutatud 1.6 ehk siis romulast ostetud vast.
Kas tuleks 2.0 radikas kuskilt vaadata ja peale panna või ei ole neil erinevust ?
Kas visko sidurid on kõik ühesugused või on igale mootorile erinev ?
e36 320 radikas ja visko sidur.
Re: e36 320 radikas ja visko sidur.
Tunneks ka selle vastu huvi,et kas sobivad erinevad radikad,endal ka 2.0 ja võimalus oleks osta 1.8 radikas?
Kus sul see 1.6 märgitud oli? Äkki mul ka kunagi vahetatud,siis saan aidata nii paljugi ehk....
Kus sul see 1.6 märgitud oli? Äkki mul ka kunagi vahetatud,siis saan aidata nii paljugi ehk....
- jargo
- Huviline
- Peamine sõiduk: bmw 330ci
- Kontakt:
Re: e36 320 radikas ja visko sidur.
kui süsteem on korras,siis toimib ilusti ka 1,8 radikaga.ise sõitsin aastaid,kuid kui hakkab juba keema minema,ei aita enam ka suur radikas.siis on töenäoliselt viga juba kusagil mujal.visko on diislitel ja bensukatel kindlasti erinev! tõenäoliselt ka vanematel ja päris uutel masinatel.kui sul on kondiga masin,siis võid visko üldse vahelt ära visata.el vent tuleb ise vajadusel järele.ise sõidan näiteks talviti koguaeg nii.uuematel masinatel ei olegi vist enam viskot vahele topitidki.ongi ainult el.vent.