E36 abi OBC ühendamisel
- MargusA
- Klubiliige - moderaator
- Peamine sõiduk: e61
E36 abi OBC ühendamisel
kes oleks nõus või teab kedagi kes teab kedagi kuidas 11 nupuliselt 18 nupulisele ühendada..Tasu sulas 

Re: E36 abi OBC ühendamisel
netis õpetused kenasti olemas ... paar juhet paned kellabloki taha ja olemas 

Mul on E39 juhtmestik 18 nupulise jaoks, aga no 6 kuud on seisnud, sest ei saa juhtmeid klappima netis toodud segaste näidete pärast. Oleks E36 juhtmestik, siis tõesti on see päris lihtne.
- MargusA
juhtmestikku mul ka vaja.Kuna ma ei ole kindel et sellega hakkama saan siis loodan et keegi kuskil viitsib tahab ühendada mingi tasu eest..
Niipalju kui mina tean on juhtmeid suht raske saada, sest neid müüakse reeglina komplektis. Niiet otsi ennem juhtmed, kui töömees 

kui pistikud on olemas siis pole vahet mis juhtmed sa paned 

pidasingi silmas musta ja valget pistikut, mida siis minu arusaama kohaselt margusel olemas ei ole. Ja juhtmevärve ei oska mina ühendada, kui minu juhtmed on E39 omad, seega ju teised värvid ja kogu kupatus on minugi jaoks keerulisem.
- raxx
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW X5
- Kontakt:
Mis seal sel juhul keerulist on kui e39-sa pistikud on? Üldjuhul on elektriskeemidel ikka pistiku pin-ide tähendused mitte juhtme värvid.
Juhul kui endal selline ettevõtmine üle jõu käib või pole lihtsalt aega siis tartus võib alati minupoole pöörduda sellise murega(www.autolab.ee).
Juhul kui endal selline ettevõtmine üle jõu käib või pole lihtsalt aega siis tartus võib alati minupoole pöörduda sellise murega(www.autolab.ee).
BMW M3 Touring
- MargusA
pistikuid pole jah,ja eelistaks Tallinnas
palju selline töö maksaks?

- raxx
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW X5
- Kontakt:
Kindlasti on odavam tallinnas teha kui selle pärast tartusse hakata sõitma.Minu juures on selline töö ca 15-20€.
BMW M3 Touring
- ennopoiss
- Huviline
- Peamine sõiduk: -99 BMW (e46) 323i
Sai lisatud siis ka oma masinale analoog-kella asemele 7 nupuline OBC.
pin 12 - välistemp andurist(pruun, hall) - teine temp anduri ots massi.
pin 17 - pruun(mass) - jääb analoogkellast järgi
pin 18 - punane/kollane (toide) - jääb analoogkellast järgi
pin 16 - hall/punane (nuppude valgustus) - jääb analoogkellast järgi
pin 14 - lilla/valge (toide süütelukust) -tuleb ise viia juhe juhi pool olevasse juhtmete jaotuskarpi.
Probleem seisneb selles et ei saa toimima välistemperatuuri andurit (näitab koguaeg -37C). Proovisin teist OBC-d, kontrollisin temp andurit (mõõtsin testriga takistust, kui temp andurit soojendada siis takistus muutus - seega peaks ka see korras olema). Juhtmete ühendused ka üle kontrollitud OBC- näitab aga endiselt - 37C. Kas OBC-d peab kuidagi nullima/restart-ima?
pin 12 - välistemp andurist(pruun, hall) - teine temp anduri ots massi.
pin 17 - pruun(mass) - jääb analoogkellast järgi
pin 18 - punane/kollane (toide) - jääb analoogkellast järgi
pin 16 - hall/punane (nuppude valgustus) - jääb analoogkellast järgi
pin 14 - lilla/valge (toide süütelukust) -tuleb ise viia juhe juhi pool olevasse juhtmete jaotuskarpi.
Probleem seisneb selles et ei saa toimima välistemperatuuri andurit (näitab koguaeg -37C). Proovisin teist OBC-d, kontrollisin temp andurit (mõõtsin testriga takistust, kui temp andurit soojendada siis takistus muutus - seega peaks ka see korras olema). Juhtmete ühendused ka üle kontrollitud OBC- näitab aga endiselt - 37C. Kas OBC-d peab kuidagi nullima/restart-ima?
"Kui kogu külarahval veel juuksed vihast peas püsti ei seisa on ilmselgelt veel liiga vara peolt koju minna..."
- ennopoiss -
- ennopoiss -
Et temp andur kohe järgi läheks, tuleks süüde välja keerata ja siis korra pistik järelt ära võtta. Siis kokku tagasi ja peaks toimima. Muidu peaks paari tunni jooksul toimima hakkama. Olen omal mõlemat varianti proovinud.
F11 520d '11 / 1600-2 '66 / 630CS
- MargusA
kui on kellelgi pistikuid siis oleks tore
või äkki teab kust osta?poodi vms.

Võid fixust proovida või mõnda lammarit. www.fixus.eemargusa kirjutas:kui on kellelgi pistikuid siis oleks torevõi äkki teab kust osta?poodi vms.