Küsimus : pidurite sensor armatuuril

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
Done36
Huviline

Küsimus : pidurite sensor armatuuril

Postitus Postitas Done36 »

Tervist!

Probleem hetkel selline, et mõne aja eest hakkas armatuuril põlema punane tuli ( siuke ring mil 3 täppi mõlemal pool - :O: umbes selline) ning teadsin et mul on vaja ära vahetada tagumised klotsid ning kettad kuna need olid tegelt ka kulunud, eesmised olid korras. Sain need eile just ära vahetatud tutikate vastu aga ma ei saa sellest tulest enam lahti ning ülevaatusele vaja minna. See tuli süttib kohe kui panna auto käima ning lihtsalt põleb seal. Kas ma pean midagi veel ära vahetama või mai tea mida teha et sellest tulest lahti saada?
Lauri_R

Re: Küsimus : pidurite sensor armatuuril

Postitus Postitas Lauri_R »

Klotside kulumisandur sai ikka külge?
Done36
Huviline

Postitus Postitas Done36 »

Tööks oli neil klotside ja ketaste vahetmine. Ma ei tea kas nad anduri tule süttimisest olid teadlikud aga ma peaks siis uue anduri ka muretsema?
Lauri_R

Postitus Postitas Lauri_R »

Kulumisandur tuleks ka uus panna või kui vana toimib, siis see korralikult tagasi asetada.
Selle maksumus on tühine võrreldes muude piduriosadega (kettad, klotsid).
Kasutaja avatar
eero
Huviline
Peamine sõiduk: F07 535i GT
Telefon: 5256627
Asukoht: Kadaka tee 187C Tallinn. Tel. 5256627, eero@autoint.ee
Kontakt:

Postitus Postitas eero »

No aga läheks tagasi sinna, kus tööd tehti ja laseks teha nii nagu olema peab?
Kui arvel andurit polnud, siis järelikult seda uut ei pandud. See pole küll väga kallis aga ka mitte päris nii, et kauba peale antaks.
Head õlid siis küll, kes läbi kulunud andurit ära ei tunne :roll:
E34 540 - X5 E53 4,4 - E30 316i - R28 R1150R - E32 740 - E34 540 touring - E36 325i - E30 325ixa - Z3 1,9 M44 - F07 535i GT
Kasutaja avatar
siiim_k
Huviline

Postitus Postitas siiim_k »

Veel parem oleks kui rahulolematu klient küsiks kohe auto kätte saamisel, et miks tuli ikka põleb. Aga jah eks normaalses kohas mainitakse, et andur kulunud ja vajab vahetust. Mitte ei anta „poolikut” asja tagasi.
Vasta