E46 1998 sedaan uksed ei avane.
E46 1998 sedaan uksed ei avane.
Tervist, pöördun teie poole sellise murega, et E46 bmw-l uksed ei avane. Mure selles, et auto on umbes kuu aega seisnud ja ei tea kas on salongis tuli põlema jäänud vms igatahes aku on täiesti tühi. Kesklukuga uksi ei ava ja lukuauk on ainult juhiuksel ja pagassil. Kuna suusaluuki pole ja istmed alla ei käi siis on pagassist vähe kasu. Juhiukse lukku keerates tõuseb uksenupp ainult poole oma teekonnast ja ust ei suuda mina igatahes avada. Leidub siin keegi, kes oskaks autol kas kapoti lahti teha, et autole särtsu anda või siis ust avada, et kapotti omakorda avada ? Täna vaja kindlasti uksed lahti saada kuna autole tuleb soomest ostja.
Asukoht Tallinn, Pelgulinn.
Pikk ja keeruline jutt aga loodan, et saite aru. Vaevatasu garanteeritud.
Asukoht Tallinn, Pelgulinn.
Pikk ja keeruline jutt aga loodan, et saite aru. Vaevatasu garanteeritud.
Viimati muutis Hurricane, 04.01.2013 18:57 19, muudetud 2 korda kokku.
- MargusA
- Klubiliige - moderaator
- Peamine sõiduk: e61
Re: E46 1998 sedaan uksed ei avane. KIIRE!
võta suunatuli lahti või auto alt generaatorile saab ka voolu anda
Kas aku pagassis ei ole?
Ei tea kas see ka e46 peal toimib ja kas ka juhi ust nii lahti saab aga ehk on abi.
" onclick="window.open(this.href);return false;
zabon kirjutas:Ei tea kas see ka e46 peal toimib ja kas ka juhi ust nii lahti saab aga ehk on abi.
Toimis selline variant, tuhat tänu.
- MargusA
- Klubiliige - moderaator
- Peamine sõiduk: e61
esimesest postist võib välja lugeda et "vaevatasu garanteeritud"
Sulas või ülekandega
Ära nüüd alt ära hüppa!

Ära nüüd alt ära hüppa!
Youtube lingi eest vaevatasuks sixpack omal valikul.
Kuid mure läheb edasi kuna ma olen ikka ´´liiga andekas´´.
Sain siis selle nipiga ukse lahti, istusin autosse, tegin kapoti lahti ja panin võtme autole ette ning lõin ukse kinni. Mis te arvate, kas uks tuleb uuesti lahti ? Tegemist ainukese võtmega.
Igatahes kas selline variant on võimalik, et kapotialt kuidagi kesklukule infot anda, et ta uksed avaks ?
Kui keegi kohale tuleb ja mure lahendab siis loovutaksin 25Euri.
51924250
Sain siis selle nipiga ukse lahti, istusin autosse, tegin kapoti lahti ja panin võtme autole ette ning lõin ukse kinni. Mis te arvate, kas uks tuleb uuesti lahti ? Tegemist ainukese võtmega.
Igatahes kas selline variant on võimalik, et kapotialt kuidagi kesklukule infot anda, et ta uksed avaks ?
51924250
Hurricane kirjutas:Youtube lingi eest vaevatasuks sixpack omal valikul.
51924250
Ei no tubli, annan veel ühe lingi " onclick="window.open(this.href);return false; Kahjuks rohkem aidata ei saa

Kui akent purustada ei taha, siis on siukke firma nagu Lukuabi, mehed muugivad otse lukust, ca 30 sekundit ja uks lahti. Tasu vastav... ca 1000eeku oli krooni ajal.
320i-83a.
Lukuabi ust iseenesest siiski lahti ei saanud, saime kätte võtme süütelukust ja siis akule krokod külge ja siis puldist uksed lahti. Pull maksis 30 euri. Igatahes sellega on kõik, tänud teile.
Viimasest lingist vähe kasu, lõpuni ei näidatud 

Kuidas süütelukust kätte said kui uksed kinni olid?? Aknast? Läbi tulemüüri? 

320i-83a.
Painutas mingisuguste õhkpatjadega ukse serva niipalju eemale, et sai sealt mingi konksu sisse aetud ja võtme kätte. Ise poleks ka uskunud, et see läbi mahub aga mahtus ja isegi uks võttis endise kuju tagasi.
- Riivo
- Huviline
- Peamine sõiduk: Ateca 4Drive
- Kontakt:
Re: E46 1998 sedaan uksed ei avane.
üldiselt kaardub autodel ülemine ukse serv vabalt 5-6 cm eemale, aint klaasidega ustel ei tea...ennegi niviisi võtmeid salongist "õngitsetud" et puukiiludega enne uks eemale ülalt painutada.
´17 4Drive