E36 pöörded

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
Kasutaja avatar
cuda
Huviline

E36 pöörded

Postitus Postitas cuda »

Oman autot bmw 325td ja sellel tekkis suht lampi selline häda külge, et tühikäigul tahavad pöörded kõikuma hakata kui krutin soojendusmootori pöörded üles või kui lülitan tagaklaasisoojenduse sisse....muidu käivitub auto väga hästi nii soojalt kui külmalt...et pumba viga ei tohiks olla....ja see soojapuhumine kah suht jama...see nupp mis külma sooja regullib ei funka vapsee....ja puhur hääle järgi teeb oma tööd korralikult aga õhku ei tule .... väga lahjalt tuleb....äkki targemad oskavad näpunäited jagada võimalikest vigadest....
BMW 325td 93`
MairoG
Huviline

Postitus Postitas MairoG »

Noh, see ei tohiks probleemiks olla kui lülitad elektritarbijad sisse ja pöörded kõiguvad korraks, kuna generaatorile tekib suurem takistus järsult ning siis on mootoril raskem teda ringi ajada ja sellest see vähene pöörete kõikumine tulenebki tühikäigul, see suht normaalne nähtus.
Pisut segaselt tuli mu jutt välja, aga loodan et saad aru. ;)
Kasutaja avatar
cuda
Huviline

e36 pöörded

Postitus Postitas cuda »

MairoG---saan aru,et see oleks nurm kui korra pööre kõigub ehk siis vähest aega...vahest paneb päris pikalt...aga kui õrnalt gaasipedaali puutuda..jääb pööre püsima teinekord..ja kui gaasi annad ja siis pedaali lahti lased vajub pööre korraks mingi 500p/min juurde ja siis viskab hoobilt jälle paika 760 peale kusagil...et mai saa nagu aru mis ta jamab...vahst sureb isegi päris välja..aga kävitusel ja sõites ei probleemitse auto üldse...aga jah ma arvan et siin kõige targem on mul vist arvutitaga ä käia..aga siiski kui keegi oskab midagi targemat öelda ootan huviga vastuseid...
BMW 325td 93`
Kasutaja avatar
JD
Huviline

Postitus Postitas JD »

Leidsid probleemile lahenduse?
Endal täpselt sama lugu..
patrik
Huviline
Kontakt:

Postitus Postitas patrik »

1. salongifilter on umbes
2.kui pöördekõikumine häirib, tuleb pöörded veidi tõsta- ajust mitte gaasitrossist
Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520
Vasta