e36 elekter

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
Kasutaja avatar
estenrecords
Huviline
Peamine sõiduk: BMW 318i (E36)
Kontakt:

e36 elekter

Postitus Postitas estenrecords »

kas kellelgi on kogemust probleemiga e36 elektri systeemis ? nimelt algul tagus taga tule pirne läbi salongi armatuuris samuti (lausa mustaks) muide samal ajal oli kesklukuga probleeme (keerasin auto lukku aga lõi nupud ylesse ja alla ning vahest hommikuti oli ukse nupud kõik jälle yleval, lõpuks lõpetas yltse töötamise : a mingi kolm kuud hiljem korraks töötas :S ) siis mingi aeg hiljem tuli armatuuri alt kärsakas ja elektri aknad enam ei töötanud (pidin ajutiselt silla releele tegema, et palavaga ei sureks) akentega sama aekselt lõpetas ka töötamise salongi tuli (see mis ukse avanemisel ise süttib muidu manuaalselt töötab aga jah automaatselt enam ei tööta)
PS: olen märganud , et kõik probleemid ilmnesid alati vihmase ilmaga!

auto on e36 318i autmaat

üks kord nägin samasugust bemmi ja tüüp ütles , et tal oli sama jama ja see pidavat olema tüüp viga aga kusagil armatuuri all pidavat olema mingi käe paksune juhtme pundar seal mingi anomaalia aga kui ma elektriku juurde läksin vaatas ta mind tummahamba näga otsa ...lahkusin... järgmine nädal uude kohta kas keegi võiks informeerida kuidas ja mida näidata , et elektrik saaks kohe asja tuumaga pihta hakata mitte mind lamba näoga vaadata ja öelda selle hind algab umbes 200 euri tööraha (peab otsima ja uurima) :S

summa summaks aga hirm lihtsalt selle ees et a la nikerdab kaks päeva, kysib papi ja ytleb , et ei tea vist pead põlema panema.

ei taha põlema panna tahan korda teha!
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 2814_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasutaja avatar
jargo
Huviline
Peamine sõiduk: bmw 330ci
Kontakt:

Re: e36 elekter

Postitus Postitas jargo »

ega siit foorumist sa konkreetset vastust ei saa.kahjuks see elektritöö ongi selline nikerdamise küsimus.
kõigepealt skeemid ette.vaatada,mis nendel kolmel ahelal ühist on.miks asi alguse sai.see ei tee ka muidugi asja lihtsamaks,et sa seal juba midagi sillanud oled.asjad peavad ikka töötama nii nagu tehas seda ette näeb.ei ole mõistlik asendada kaitsmeid ja releesi!releedel on ka tihti dioodid vahel,mida sillates sinna töenäoliselt ei jäeta.
sedasi sillates,võid lisaks algveale veel vigu juurde tekitada.

iseenesest armatuuri all,nüüd küll mingit sellist problemaatilist kohta e36-l ei ole,mis peaks saba andma.
juhi jalgade all on kaks pistikut.nendest võib küll viga alguse saada.ja-või sealt edasi minevatest juhtmetest.
tihti kohatud ka masinaid millel on ise see juhtmekimp ära lõhutud.kes on küll karpi keevitanud,kes põhja jne.
330ci 6k man
e36 Z3 3,1 NA 300+whp:Best ET 11,33@191km/h
Kasutaja avatar
J_V
Huviline
Peamine sõiduk: E65

Postitus Postitas J_V »

Alusta lihtsamatest asjadest. Kontrolli kõik massid üle(mõni vb oksüdeerunud), mõõda geneka laadimist(kui liiga suur pinge, lööb pirnid ja vb ka midagi muud läbi), Vaheta kaitsmed välja(mikropraod pole alati näha). jne
E36 328i cabrio & E36 328iT Winterbeater
Kasutaja avatar
estenrecords
Huviline
Kontakt:

ma pole küll elekrik ega tea täpselt veel aga kas asja tuum võib olla immos (sest see pole tehase oma küll aga yks vaatas ja ütles et selle on sinna paigaldanud proff) samas mina olen sada prossu kindel et kogu jama on kesklukus sest legendide kohaselt pidid need olema seotud el.akentega ja immoga ...
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 2814_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
ooDDoo
Huviline

Postitus Postitas ooDDoo »

Kogu jama on kindalaeka taga. eemalda kindalaegas ca 4 või 6 kruvi . siis näed ise mis seal taga on.
Oskan suhelda e31-e92 mudelitega
Kasutaja avatar
jargo
Huviline
Kontakt:

estenrecords kirjutas: mingi aeg hiljem tuli armatuuri alt kärsakas.......

PS: olen märganud , et kõik probleemid ilmnesid alati vihmase ilmaga!
kuidas need saaksid olla seotud immoga?
salongis ei tohiks üldiselt vihmavesi vabalt läbi käia!

kui miski juba kärssas,siis tuleb see kärsanud osa välja vahetada!
330ci 6k man
Kasutaja avatar
estenrecords
Huviline
Kontakt:

kärsand asja ei ole leidnud . immo suhtes võin eksida aga minu meelst olevat need kolm asja seotud yhe releega aga samas loogika kohaselt ei saa jah immo olla seotud muidu auto ei käivituks . kindalaeka taga käidud (mitte mina aga sõber ütles et kõik korras ja seal anyway pole midagi mis võik lolli panna) MIS SEAL TÄHELEPANU VAJAKS?
Kasutaja avatar
jargo
Huviline
Kontakt:

kindalaeka taga on lihtsalt enamus auto plokke.
330ci 6k man
Mrko
Huviline
Peamine sõiduk: E60 530d

Postitus Postitas Mrko »

juhi istme ees põrandakatte all olev massijuhtmete klemmmliist mäda,lõika juhtmete otsad,puhasta isolatsioonist,keera kimpu ja jooda tinaga kokku ja ongi ok!
Vasta