E36 sedaan tagaklaasi spoiler
E36 sedaan tagaklaasi spoiler
ostsin tagaklaasile spoileri ja see on sirge mitte klaasiga samas kumeruses, kuidas saaks seda painutada ning kas selle kinnitamiseks on midagi mida peaks kindlasi tähele panema. ja veel oleks kulmude paigaldamiseks nõu vaja kui neil ei ole mingit kinnitus kohti kas need lihtsalt liimitakse peale.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: Nissan Leaf
- erik
- Huviline
- Peamine sõiduk: 530D E60
- Kontakt:
Re: e36 sedaan
Tagaklaasi sirget spoilerit pidavat saama silikon liimiga ilusti kinnitada, mina seda juttu eriti ei uskunud ja seda sirget spoilerit ka ei ostnud. See oli ikka tõeliselt jäik ja jõuga pidi vastu klaasi suruma kahelt poolt, kahe mehega.pihv kirjutas:ostsin tagaklaasile spoileri ja see on sirge mitte klaasiga samas kumeruses, kuidas saaks seda painutada ning kas selle kinnitamiseks on midagi mida peaks kindlasi tähele panema. ja veel oleks kulmude paigaldamiseks nõu vaja kui neil ei ole mingit kinnitus kohti kas need lihtsalt liimitakse peale.

Aga kulmude kinnitamiseks sobib silikon hästi.

- erik
- Huviline
- Kontakt:
Peaks toimima küll, aga ma mõtlen mis see suvel teeb kui päike sellele paistma hakkab. Hakkab järsku otsi lahti painutama.Viljar kirjutas:Olen kuulnud, et paned liimid asjad paika ja siis tirid läbi auto koormarihmaga kinni. Peaks ju ideeliselt toimima, kinni tirides saad veel ilusti asja paika ajada.
Kas siis normaalse kujuga sirme ei müüda?
kuumaõhu föögiga peaks asja saama nö pehmemaks ja siis paika ajada..aga kinnitamiseks on minuarvates kõige parem klaasiliim..enda endisele audile panin vähemalt nii...aga kulmud on mõttekam panna kahepoolse teibiga..saab hiljem neid paremini kätte kui vajadus peaks tekkima...
BMW E34 525 TDS Touring
- erik
- Huviline
- Kontakt:
Nalja mees, lased just värvitud sirmi kuumaõhuga üle? Ennem ikka peaks selle laskma üle värvida väikese eel tööga.Vector kirjutas:kuumaõhu föögiga peaks asja saama nö pehmemaks ja siis paika ajada..aga kinnitamiseks on minuarvates kõige parem klaasiliim..enda endisele audile panin vähemalt nii...aga kulmud on mõttekam panna kahepoolse teibiga..saab hiljem neid paremini kätte kui vajadus peaks tekkima...
Pärast kinnitust on ju täielik jama seda värvida.
Kõik nii suured painutused pärast seda ja kuumutused ju rikuvad värvi.
Ma panin Würthi kahpoolse teibiga ja juba aasta jagu seisavad peal, nii et see on loll jutt et teibiga ei saa panna.erik kirjutas:Bmwle küll kahepoolse teibiga neid kinnitada ei saa. Silikon, silikon, silikon.pihv kirjutas:aga kas kulmud püsivad teibiga peab kannatama sooja ja külma ning raputamist ju, päris kõva teip peab olema:
Saab ilusti kätte ka kui vaja, järeleproovitud.