Hei!
Täna ütles auto poole päeva pealt, et üks esituledest ei põle. Sisselülitamisel tulesid liigutas ja kõik peale lähitule töötas, seega ma eeldan, et probleem on pirnis? Kuskilt jäi kõrvu, et H7 pirn peaks sinna sobima. Õigus? Tegemist siis 1999. aasta 318i-ga. Kui nii, siis kas ma peaks selle pirni (või pigem vist pirnide) ostmise juures midagi veel jälgima? On mingeid tootjaid/tüüpe mida eelistada? Esimest korda sellise asjaga silmitsi.
E46 esitule pirn
- Chris_P
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW E46 328iT
Re: E46 esitule pirn
kusagil klaasi või tulekorpuse peal peaks olema kirjas.
Kui ei,siis http://www.bmwfans.info" onclick="window.open(this.href);return false;
Kui ei,siis http://www.bmwfans.info" onclick="window.open(this.href);return false;

My car looks happy. Used to look happier.
E36 316i Compact - E46 328i Touring Aerodynamics Package
E36 316i Compact - E46 328i Touring Aerodynamics Package
Saab olla ka ksenoonpirn, aga seda on silmaga näha, kas on või ei ole luuptuli.
Ja pirne vahetatakse paarikaupa (eriti ksenoone), värv võib muidu erineda.
Ja pirne vahetatakse paarikaupa (eriti ksenoone), värv võib muidu erineda.
Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 525tdsA Touring 94a.
Minu 316-l 1999a. täitsa ksenoon tuled tehasest.Kuno_T kirjutas:99.a 318-l vaevalt mingeid ksenoone on.
Peale BMW-ga sõitmist on ikka raske midagi muud heaks pidada...
- gaiuspahk
- Huviline
- Peamine sõiduk: E46 318i
Nagu oli oodata, tavalised H7 pirnid. Tegin tükk aega eeltööd, et milliseid nüüd täpselt osta, aga kokkuvõttes läksid ikkagi külge ainukesed variandid, mida kell 22 Statoilil pakkuda oli. Vahetamine ise kulges üllatavalt valutult.