E46 kütusetankur lööb lukku
E46 kütusetankur lööb lukku
Tere,
Autol selline mure, et normaalselt ei saa kütust tankida. Tankur lööb pidevalt lukku, nagu oleks õhk sees või midagi vastas. Olen tankinud mitmetes erinevates tanklates, ikka sama jama. Kütusekork on BMW originaal, mille puhastasin ka Brake Cleaneriga ära ja kuivatasin.
Oskab keegi nõu anda, mida proovida-teha?
Autol selline mure, et normaalselt ei saa kütust tankida. Tankur lööb pidevalt lukku, nagu oleks õhk sees või midagi vastas. Olen tankinud mitmetes erinevates tanklates, ikka sama jama. Kütusekork on BMW originaal, mille puhastasin ka Brake Cleaneriga ära ja kuivatasin.
Oskab keegi nõu anda, mida proovida-teha?
Re: E46 kütusetankur lööb lukku
Mul sama probleem enda kolmesega. Olen avastanud, et kui tankuri püstolit päris lõpuni sisse ei lükka, siis laseb vabalt tankida.
- kurikristjan
- Huviline
- Peamine sõiduk: F11 M550d LCI
- Telefon: 53858447
Sama jama olen siiani kogenud kõigi E36-tega, disainiviga?
Uskumatu lugu. Jube ebamugav viga on tegelikult. Täna katsetasin lehtriga ka, et siis ta surub selle korgi taga oleva klapi alla ja ehk hakkab paremini voolama. Kinni enam ei löönud, aga ega lehter väga palju kütet läbi ka ei lase, seega ei midagi paremaks saanud. 

Endal 330D ja pole kordagi probleemi täheldanud, et lukku lööks. Aga ma ei suru seda püstolit paagi põhja ka 

Ka mul pole seda luksust olnud et saaks mugavalt paagi täis tankida. Ise tangin seda et lükkan püstoli sisse ja keeran ta veidi päripäeva suunas viltu, see on kõige mugavam variant mis ma leidnud olen ja endale sobivaks kinnitanud.
Surisev BMW 323i 1983.a
Täna katsetasin veel erinevat moodi ja leidsin samuti ühe asendi, milles laseb kenasti. Suured tänud vastajatele!