318is väntvõlli tihend (tsimmerlink)
318is väntvõlli tihend (tsimmerlink)
küsimus selline,et mida peab selle vahetamiseks lahti võtma,eemaldama ,et ligi pääseks .kas väntvõll tuleb ka mootoristvälja võtta. või kas seda tööd on üldse mõtet ette võtta?
Kumb lekib: kas esimene või tagumine? Ja kui palju lekib? Esimese vahetuseks peab hooratta maha võtma ja selle suure mutri, nn käbi, lahti saama. Valede võtetega võib "käbi" lahti keeramisel väntvõlli pooleks teha. Tagumisele ligi pääsuks peab käigukasti ja siduri demonteerima.
PS! Tsimmerlinkist ma ei tea midagi.
PS! Tsimmerlinkist ma ei tea midagi.
Sõidurõõm
No siis sul on tagumine ju läbi.Surevetihend(SK) maksab ise 150eeki.Alles sai üks ostetud ja ootab vahetamist.Tagumise puhul pead tõesti natuke rohkem mootori osi laiali kiskuma.Kuid täpselt ei tea.
Ma ei hakka uut teemat tegema.
Aga 318i esimene väntvõlli sk tihendi vahetus natuke painab.Nimelt seal all pool on üks rihma rullik mis tuleb ära võtta,aga kuidas.19võti läks vist sinna veel?!Aga lahti ma teda ei saanud.
Liiga tugevasti oli.Proovisime torujuppe otsa panna jne.
Ma ei hakka uut teemat tegema.
Aga 318i esimene väntvõlli sk tihendi vahetus natuke painab.Nimelt seal all pool on üks rihma rullik mis tuleb ära võtta,aga kuidas.19võti läks vist sinna veel?!Aga lahti ma teda ei saanud.

E36 M50B20 91a.